Purpusolhatt – oj,oj

 

Disse har jeg sådd fra frø, fått av min nest eldste søster, frø hun har hatt med seg fra sitt tidligere landsted. Denne skal jeg så flere av i høst, trenger litt kulde for å spire tror jeg. Det er jo tross alt en staude må vite. Den er så rak i ryggen og stolt viser den seg fram. Trr nesten den er årets yndling i min hage.

Kommentarer

  1. ARtig å få opp egne planter fra frø da :) Nydelig purpursolhatt, tøft å se den i de ulike stadiene!

    SvarSlett
  2. Denne er jeg virkelig stolt av. Elegant plante;)

    SvarSlett
  3. Solhattar är flotta blomster och när du har sått den själv känns det väl extra bra. Jag önskar mig så att få det till. Kanske borde jag prova solhatten också, spirar då kanske till våren?

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Blir du med på en rundtur i Furulundens forhage en sensommerdag?

Bruk av kongler/leca i bunnen av krukker. Er det god drenering?

Borddekking med dyprøde blomster og kongler til jul