Sommer og sol - blogg og facebook
På bloggen handler det mest om min egen hage, mens det på facebooksiden handler vel så mye om andres hage. Finner jeg noe fint hos deg, kan det hende jeg kobler det til facebooksiden min for å la andre oppmuntres av din blogg. Jeg legger alltid igjen beskjed når jeg gjør det altså.
De som har kommentert det til nå har vært strålende fornøyd for at jeg sprer deres "gode budskap".
Du kan koble deg på via denne siden (oppe til høyre) og ta en titt. "Fururlunden - hage til rekreasjon og oppmuntring".
Du kan gjerne også "like" siden, da blir du oppdatert på din facebook-side.
God helg! Jeg står på farten til søstrehelg til Nötholmen:)
Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Riktig god helg til deg og.
  Herlig med sommerbilder.
  Klem

  SvarSlett
 2. En herlig kosekrok. Ønsker deg fortsatt god helg!

  SvarSlett
 3. Härlig bild och vilken mysplats.
  Ha en fin söndag
  Kram Susanne

  SvarSlett
 4. Hei kjære du! Hyggelig at du likte bildene fra hagen min da og det er helt i orden at du bruker de på andre forum. Selv er jeg ikke registrert på f.b. lenger men at du linker meg der inne er helt greit.
  Ønsker deg en strålende søndag!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Blir du med på en rundtur i Furulundens forhage en sensommerdag?

Bruk av kongler/leca i bunnen av krukker. Er det god drenering?

Borddekking med dyprøde blomster og kongler til jul