Når man ser på disse sommerlige bildene......er det som man kan glemme at det blåser sterk kulig på utsiden av en deilig og vedvarm stue.


Man kan jammen bli varm om hjertet av mindre!!

Da jeg var ute på min spasertur idag - nærmere bestemt inn i Bratliparken - som forøvrig er vakker til alle årstider - måtte jeg snu på grunn av glatt is. Ikke nødvendig å ta sjanser med en prolaps i bedring...

...men før jeg snudde fikk jeg med meg solstråler som skinte filtrert gjennom bare grener og fuglene sendte også noen triillerier som jeg kunne ha med meg i hodet og hjertet på resten av turen.Jeg synes det siste året har gått så fort at jeg kjenner på meg at våren kommer til å komme før jeg aner...
God helg!!
Posted by Picasa

Kommentarer

  1. Jeg har mange ting på lista før utesesongen begynner, så jeg har ingen fritidsproblemer mens jeg venter.

    Deilig å se sommerblå himmel og sommergrønn plen.

    Jeg ser du har kommentarbekreftelse. Har du lest: http://www.mammas-hus.com/2012/01/ett-lite-nske-fra-mange-bloggere.html

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Velkommen til å få Furulundens info rett i e-postkassen. Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hageboka av Morten Bragdø - enklere blir det ikke

Blir du med på en rundtur i Furulundens forhage en sensommerdag?

Bruk av kongler/leca i bunnen av krukker. Er det god drenering?

Borddekking med dyprøde blomster og kongler til jul

Kompostering rett i bedet - det er det beste - og det enkleste // Furulundens hagehjørne