Resultat av dyrking i pallekarm…

…og det skal sies at grønnsakene for det aller meste har fått seile sin egen sjø den siste tiden…
IMG_0222
…for tiden flyr og prosjektene er mange – også på hjemmefronten – så hyttebesøkene har ikke blitt like ofte som midt på sommeren…
2013-08-31 Salongbord og grønnsaker fra pallkarmer
…men til tross for at jeg ikke har passet mine minste små (som pepperrot - Armoracia rusticana –, bønner og gulrot)…
IMG_0223
…har de gledet oss med god smak og visshet om at de er uten sprøytemidler og kunstgjødsel.
Kun kukompost og ørlite hønsekompost her i gården…
IMG_0229
…og til å skulle være en helg på hytta utenågjørenoenting…
IMG_0228
…kunne vi ikke la være å gjøre bare bittelittegrann.
Vi fikk altså ryddet i opptenningsveden som har ligget på bakken til tørk siden i fjor, som var den store vedhuggingsperioden, se her!
God torsdag, dere!!
Mette

Kommentarer

  1. Egendyrkede grønnsaker er veldig godt, og jeg synes det er best å spise noe man har dyrket selv=) Håper du får ei fin helg når den tid kommer=) Vibeke

    SvarSlett
  2. Mmm:-) Jeg sier som hun over her, selvdyrket mat smaker bare så godt! Her har vi kost oss med tomat og agurk fra egen hage til middag i dag. Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  3. Så tøft å bruke slike trådkompostbinger til opptenningsveden! Det så jo både ryddig og dekorativt ut :-)
    Selvdyrket mat smaker best! ;-)
    Ha en fortsatt fin dag.
    Stein

    SvarSlett
  4. Deilig å dra opp gulrøtter og knaske, både hundene og jeg er glad i det. Pan plukker sukkererter på egnhånd, tar tak og rygger til den løsner. Ellers har det vært enormt mye erter i år og grønnkål som heldigvis tåler frost. Ertene ligger i fryseren i passende porsjoner, grønn ertesuppe er knallgodt.
    Kjempesmart oppbevarng av opptenningsved.
    Ha en fin dag.
    Klem Laila

    SvarSlett

Legg inn en kommentar