Pallekarm – innhøsting i hyttehagen!!


Jeg er sannelig godt fornøyd med pallekarmhagen på hytta!!
Se hva jeg fanget forleden dag…


… rabarbraen har jeg forsynt meg av 3 ganger i løpet av sommeren, mest brukt i smuldrepai – se oppskriften ved å trykke lenken.
Salaten og gulrøttene er dyrket frem av økologiske frø…


…likeså aspargesbønnene. De blir for det meste spist av meg. De kokes i 4-5 minutter og smaker helt fortreffelig med meierismør og hjemmelaget urtesalt på.  
Luftløken er kjøpt i det lokale hagelaget i Onsøy i fjor. Den har spredd seg og blitt skikkelig fin. Jeg kutter den opp og fryser den, ypperlig å bruke som løk i mange retter… og de småsmå løkene på toppen kan du se ved å trykke her.


Tomatplantene er av frø fra fjorårets sherrytomater og blir for det meste fortært av mannen i huset. 
Gressløken kutter jeg og fryser. Godt å ha utover vinteren.
Formiddagen idag har jeg kost meg i Gamlebyen, matfold i Østfold, litteratur i grenseland og marked, artig å titte litt og noe av det kan du se på instagram på høyre side i denne bloggen.
Ha en finfin helg!!
Mette

Kommentarer

  1. Ingen ting er bedre enn å høste fra egen hage=) Nyt=) Vibeke

    SvarSlett
  2. Vad det ser gott och fräscht ut!

    SvarSlett
  3. Så mye godt! Supert :) Virkelig fin avling.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så fint at vi har denne muligheten :)

      Slett
  4. All grunn til å være fornøyd med fangsten. Krispe og selvdyrkede gulrøtter - finnes det noe bedre!

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi føler oss privilegert. Selv om det ikke er de store mengdene :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg