Sommerblomster - bare en titt i noen fargesammensetninger | Furulunden hageJeg ønsker bare å minne deg på den herlige tiden vi går i møte nå. Så snart jeg får skikk på en gjenstridig øreutfordring, så starter jeg opp med å klippe en del busker som jeg ikke rakk i høst. 

Selv det arbeidet gleder jeg meg til, om enn ikke for noe annet enn at jeg kjenner vårfølelsen kommer snikende og vårtrimmen er i gang.Jada, jeg vet at vårblomster kommer før sommerblomster, men et minne kan vi vel saktens dele, synes du ikke?


Før vi vet ordet av det, står vi med stussen i været og nyter enhver anledning til å grave i krukker og bed samt tenke ut nye hagesysler. Sunnhet for kropp og sjel spør du meg.

Kommentarer

 1. Första bilden faller jag pladask för! Men vad är det för sommarblommor? De rosa är petunior, det ser jag, men de vita småblommiga med långa rankor? Jättefina!
  Allt gott!/Laila

  SvarSlett
  Svar
  1. Solanum oppstammet, bacoba, million bells og hvit lobelia. Det er nok bacoba du mener. Den var veldig stor og fin.

   Slett
 2. Selv om det er fint om vinteren også, så er den forvandlingen som skal skje helt utrolig. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk det samme Ingeborg. Artig å se hagen din i siste Hagetidend :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Blir du med på en rundtur i Furulundens forhage en sensommerdag?

Bruk av kongler/leca i bunnen av krukker. Er det god drenering?

Borddekking med dyprøde blomster og kongler til jul