Om Furulunden og megSå hyggelig at du titter innom Furulunden, som drives av Mette Gry Larsen.
Jeg er utdannet eiendomsmegler MNEF og bor på Kråkerøy i Fredrikstad.

Litt om meg - hageentusiasten
Nå kan du lene deg godt tilbake, så skal jeg fortelle deg kortversjonen av min arbeidshistorie etter avsluttet eksamen på videregående skole. Jeg ante ikke hva jeg ønsket å bli, så det første som skjedde, var at min søster ordnet en jobbkontakt. Slik startet jeg på det nyetablerte grønnsakstorget i Drøbak.

Den sommerjobben sammen med flere lykkelige sammentreff, var foranliggende årsak til at jeg fikk jobb som meglerassistent i Ås. Jeg valgte etter hvert å studere til å bli eiendomsmegler. I flere år jobbet jeg i Oslo før jeg startet et eget firma i Kristiansand. I 1997 solgte jeg firmaet videre pga egen helsetilstand.

Hagebloggen min, Furulunden, ble opprettet i 2010. På denne viser jeg bilder og skriver små historier om mine hagediller, -opplevelser, -design, -struktur, plantesammensetninger m.m. Innimellom viser jeg også fra andres hager. For meg er hagen en lise for sjelen og gode opplevelser. Jeg ønsker å inspirere deg, enten du har stor eller liten hage, hyttehage eller  balkong.

Jeg vokste opp med både en mormor og farmor som hadde hage med frukttrær, bærbusker, blomkarse, gladioler og ringblomster. Inntrykkene fra deres hager har satt spor i meg, gode duftminner og synsinntrykk fra den tidligste barndom.
.
Ikke nøl med å legge igjen spørsmål eller kommentarer du måtte ha, på sidene mine. Det setter jeg stor pris på. Jeg svarer så godt jeg kan. Dessuten har jeg et samarbeid med Morten Bragdø fra Randesund Hagesenter i Kristiansand, han vil også hjelpe til med å finne ut av hagespørsmål du har.

Jeg er en ivrig bruker av Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest Youtube og Google+ hvor du kan følge meg.


For presse og bedrifter:
Om du ønsker å komme i kontakt med meg for: 
  • intervju
  • oppdrag av noen art 
  • betalt omtale i blogginnlegg
  • reklamebannere 
så send en epost til metgry@online.no eller ringer meg på 98053231


Kommentarer

Populære innlegg