Tulipa purissima og narsissen pappilon blance svarer til forventningene


Hagen min har fortsatt store hull og mangler, det tar nemlig noen år å lage en ny og frodig hage. Spesielt når jeg flytter på, og innimellom ombestemmer meg for hvor jeg vil ha hva, og om jeg i det hele tatt vil ha det jeg bestemte meg for for noen få år siden, kremt. Noen som kjenner seg igjen?

Men noe er jeg veldig fornøyd med, og det kan jeg jo fortelle deg om og vise frem. Som en del blomsterløker som virkelig skal få fortsette i Furulunden fremover.Tulipanen (tulipa purissima) er en slik variant. Kremhvit med en sjatteringsstripe som er litt dypere i samme farge (noen ville kanskje ha kalt det lys gult, men ikke jeg nei). Her anes den litt i bakgrunnen. 

Den har fått plass i et av bedene som ble tillaget i fjor vår.


Narsissen (pappilon blance) satte jeg for 2 år siden, og den er like kraftfull i år som i fjor, enda jeg omplasserte den i fjor høst. Den bugner virkelig og har fått fast plass i dette bedet (trur eg). Også et bed som ble laget i fjor.


Virkelig en yndling allerede.

Kommentarer

 1. Nydelige, både tulipanenE og narsissenE! Det er virkelig flott med de hvite, de lyser skikkelig opp i bedene! Jeg har også hvite tulipaner, men husker ikke navnet!
  Koselig å følge deg i hagen din!
  Ønsker deg en fin 17.mai-feiring!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig med din tilbakemelding :) God 17.mai til deg også :)

   Slett
 2. Jo, jeg kender godt til at have lyst til at lave om, men det er ikke altid jeg får det gjort. Kan forstå du elsker dine løgvækster - hvor er de flotte og frodige!

  Hav en fin dag i morgen!
  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
  Svar
  1. Det viktigste er kosen i hagen, ikke sant? Takk for din tilbakemelding Ulla :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Blir du med på en rundtur i Furulundens forhage en sensommerdag?

Bruk av kongler/leca i bunnen av krukker. Er det god drenering?

Borddekking med dyprøde blomster og kongler til jul