Utepeis er en komplementering i Furulunden


Jeg lurte litt på om jeg skulle velge utepeis i rust eller svart, men når det kom så langt at Tor og jeg bestemte oss for at den ville gjøre seg best på terrassen, falt valget lett som en plett.

I meg er det laget slik at jeg synes det er finest når hagemøbler og annet dilldall glir inn i forhold til bolig, terrasse og hagen forøvrig. Så selv om jeg digger rust, så får det holde med klatrestativer og litt annet rundt i Furulunden.


Når jeg så bildene på nettet, tenkte jeg at den kanskje kunne virke prangende på terrassen, men etter nærmere titt på målene så tenkte jeg at "dette kommer til å bli veldig bra".


Etter at Tor hadde montert den og satt den på plass, oppå fire betongheller, så fikk jeg bekreftet for meg selv at JEPP, ikke prangende, helt passe, og den skled rett inn i hagen vår.


I denne kan vi fyre vanlig og bruke den som grill.Det følger til og med et trekk som kan tres over ved mye regn og om vinteren. Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å teste flammene ennå, men bare vent, så skal du få se. Tudelidei!


Turtelduene er megafornøyd, så etter å ha bodd i Furulunden i snart fem år, så begynner hagen å ta form og jeg kan spankulere rundt og nyte dufter, former, struktur og farger. Jeg kan rett og slett ikke be om mer. Takknemlighet er et fint ord for følelsen.

Har du utepeis i hagen din? Har du lyst til å sele et bilde med alle følgerne mine kanskje? Det ville være kult.

Jeg er så heldig at jeg har fått utepeisen av Varmefag. Som nevnt ved tidligere/annen spons, så tar jeg kun imot det jeg selv ønsker å ha i Furulunden. 


Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så blir jeg glad dersom du deler det med dine venner. Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden.

Kommentarer

 1. Hei. Gratulerer med peis. Den så flott ut. Denne passet rett inn hos dere. Ønsker deg en fin helg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 2. Heisann, så fin den ble! Nei, vi har en gammel mexicansk keramikkovn som kun er brukt en gang. Da sprakk den! Flammene sto høyt til værs, rene St. Hans- bålet!
  Ønsker deg en ritkig go´hælj ;:OD)

  SvarSlett
 3. Veldig stilig utepeis! Passet perfekt til huset. Vi har nettopp fått oss utepeis med huset vi kjøpte. En 17 år gammel gråmurt peis som det etter sigende går an å grille i. Tror nok helst den blir brukt til bålkos, men kjekt lell. Fine søndagen til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, kjekt og koselig med en utepeis. Håper du får mye glede av den, Marianne :)

   Slett
 4. Peisen passet flott. Jeg drømmer om en hagestue med plass til en peis.

  SvarSlett
  Svar
  1. Drømmer er viktige, og kanskje en vakker dag... Åshild :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg