Agapanthus - en sommeryndling


På nært hold er de fantastiske. Masse småblomster som gjør seg klare til å vis seg i all sin prakt.


Jeg liker dem så godt, at hadde jeg hatt passende oppbevaring gjennom vinteren, så hadde jeg hatt mange flere. I år har jeg bestemt meg for å la dem overvintre ute i et bed. Bedre det enn å kaste dem neste vår etter å ha forsøkt å ha dem i garasjen.


Denne hvite som jeg har hatt i to år på hytteverandaen, har blitt plassert i et bed i Furulunden. Jeg håper den kan gi meg noe blomstring etter ferien.
Kan du nevne en av dine yndlingsblomster sommerstid? Koselig om du deler av bestevenner innen sommerblomster.Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Furulunden ved å legge inn e-postadressen din under 'Abonner' øverst på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hageboka av Morten Bragdø - enklere blir det ikke

Blir du med på en rundtur i Furulundens forhage en sensommerdag?

Bruk av kongler/leca i bunnen av krukker. Er det god drenering?

Borddekking med dyprøde blomster og kongler til jul

Kompostering rett i bedet - det er det beste - og det enkleste // Furulundens hagehjørne