....å få se resultater er også en glede...

Kommentarer

 1. Så nydelig det ble med den kanten mot de fine steinene. Får veldig vårlengt av å se sånne nye, fine bed.

  SvarSlett
 2. Takk, takk! Spennende å utvikle hage! ....og blogg!!

  SvarSlett
 3. Margrethe, hvilket program bruker du til å sette sammen bilde på bloggen din? Er ny i gamet;D

  SvarSlett
 4. Hei igjen. Jeg bruker litt forskjellig, men Picasa 3 og PhotoScape er begge gratisprogram du kan laste ned og bruke til dette formålet. Det var helt tilfeldig at jeg så snart var innom bloggen din igjen, så når du stiller spørsmål er beste måten å få svar på, å stille spørsmålet på siste innlegg på bloggen til den du spør. Da vil svaret komme som kommentar på ditt siste innlegg på din blogg. Det er ikke så ofte man går to ganger inn på samme innlegg nemlig. Lykke til med nedlastingen av programmene, og jeg hjelper deg gjerne med råd om jeg kan.

  SvarSlett
 5. Heia. Du er ny du også! Ditto:-)
  Jeg ser at du lurer på programmer for å publisere bilder på bloggen din. Jeg bruker windows live writer. Det er et kjempeprogram. Jeg kan redigere bildene veldig bra. Lage dem stoooore om jeg vil. Du skulle prøve!

  Jeg legger meg til i bloggen din jeg, har lyst å følge, hvis det er greit..

  Klem Anita

  SvarSlett
 6. Enig med Margrethe at dersom man spør noen om noe så bør det gjøres i bloggen til denne, men hvor det svares er det litt ulik praksis på. Mange svarer slik som Margrete sier, mens andre, inkludert meg selv, vanligvis svarer der det er spurt, dette for å gjøre samtalen enklere å følge, og fordi ofte lurer andre som leser kommentaren på akkurat det samme. Det hender dog jeg svarer på spørsmål stilt meg i min blogg i andres blogg, men det er altså for min del unntaket, da svarer jeg oftere pr epost.

  SvarSlett
 7. Hei!
  Jeg likte også veldig godt bedene dine. Det er så flott med steinlegging inntil bedet! Og singelen består av runde stener, ser jeg! Kjempefint!
  Blogging er kjempegøy! Jeg har holdt på i snart 1 år! Nærmer seg jubileum!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye praktiske Growcamp drivhus er på plass i hyttehagen

På herlig hagevandring hos et vennepar i Fredrikstad

1000 åpne hager og kunstutstilling, velkommen til Furulunden

Et tips til egendyrket salat

Det andre rektangulære bedet - før - underveis - etter