Flytting av redskapsbod


Når man først har bestemt seg for å flytte redskapsboden er det bare å sette i gang planleggingen. Det er bra at det finnes kjempekraner som kan alt om denslags. Her var det ledningsnett som skulle forseres, så det var ingen lettvint affære. Imponerende å se på kyndig kranfører som bakset boden over ledninger, på utsiden av gjerdet, over gjerdet et annet sted og ned på den plassen vi ville at redskapsboden skulle stå. Vi er godt fornøyd med den nye plasseringen som fant sted i november 2008. Den står nå plassert ved siden av 2 megastore rododendroner.

Kommentarer

 1. For et spennende prosjekt. Godt ikke boden ramlet ned undervegs. Ser at du koser deg med fotopresentasjoner. Lykke til videre :-), og god helg til deg.

  SvarSlett
 2. Vi var også veldig takknemlige for at boden ikke endte som pinneved på sin ferd. Gode stropper under blant annet... God helg ja!! Mette

  SvarSlett
 3. Flytting av små hus, og litt større har vi også erfaring med. Like spennande kvar gong !! Ha ein fin dag !!

  SvarSlett
 4. haha..det der har vi også gjort..tok den på hengern vi da..sikkert litt mindre enn deres..men jeg stod ikke og så på...gikk inn jeg, mens det hele pågikk.:-))

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage

Tips til bunndekkere i hagen