Nytt år - ny blogger


Når jeg titter i hageblader er jeg alltid på utkikk etter hvordan andre bearbeider sine hager. Ønsker inspirasjon til utarbeidelse av egne hageplaner. Du skal ikke bli overrasket om det etter hvert kommer bilder fra min hage i fremdrift. Hvordan det hele startet da vi kom flyttende fra Akershus til Østfold og tiden fremover.

Innimellom, når jeg har tid, titter jeg litt på hageblogger også.

Moseplassen er et yndlingssted. Ikke så mye på grunn av nye hagefremstøt hos Anne, men snarere fordi hun uttrykker så mye glede gjennom fantastiske bilder som hun tar av det som foregår året rundt i hennes hage. Mange fine påfunn har hun også, og så formidler hun adresser til andre hagebloggere.

Kommentarer

 1. Heisann :D
  Så kjekt at du er i gang med blogg! Gratulerer! Også så hyggelig å lese det du skriver om meg og bloggingen min :)

  Jeg så du skrev så fint i sidefeltet ditt: "Gleden over å se det spire og gro er formidabel og da gjelder det jo å kunne sitte, iaktta og nyte også…"

  Det er jo der jeg er, orken strekker ikke til til til de store hageprosjektene, men det å nyte, det er det alltids kapasitet til :D

  SvarSlett
 2. Å mate øynene med gode inntrykk, gjør godt for sjelen synes jeg;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye praktiske Growcamp drivhus er på plass i hyttehagen

På herlig hagevandring hos et vennepar i Fredrikstad

1000 åpne hager og kunstutstilling, velkommen til Furulunden

Et tips til egendyrket salat

Å rive og bygge hytteveranda blir det mye kos av