Ikke så lenge til blomstring nå….….ett par måneder frem i tid kanskje. Disse to rododendroner er muligens 50 år gamle, hva vet jeg… Jeg tror jeg skal våge meg på å klippe litt på dene ene etter blomstringen til våren. Tenker at de trenger litt vedlikehold, det er ganske glissent inni busken. Tør ikke ta begge buskene på én gang, de skjermer godt i tomtegrensen i tillegg til at de er vakre, vakre, vakre….

Kommentarer

  1. Jo de er vakre når de står i fullt flor og jeg gleder meg til det skjer.
    Min busk er også blitt noen år etterhvert og ganske så omfangsrik og også litt glissen i midten. Jeg har tenkt at det kanskje ville være lurt å beskjære den , men har aldri turt. Jeg er så redd for å ødelegge formen på den.

    SvarSlett
  2. Ja tenk når alt står i full flor igjen!!!
    Det er noe å se fram til;)) Klem !

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hageboka av Morten Bragdø - enklere blir det ikke

Vinn boken Hage på balkongen fra Hageselskapet

Når og hvordan beskjærer du frukttrær?

Dyrk grønnsaker økologisk - kortreist og sunt

Lavendel - hvordan lage dine egne stiklinger?