Ikke så lenge til blomstring nå….….ett par måneder frem i tid kanskje. Disse to rododendroner er muligens 50 år gamle, hva vet jeg… Jeg tror jeg skal våge meg på å klippe litt på dene ene etter blomstringen til våren. Tenker at de trenger litt vedlikehold, det er ganske glissent inni busken. Tør ikke ta begge buskene på én gang, de skjermer godt i tomtegrensen i tillegg til at de er vakre, vakre, vakre….

Kommentarer

  1. Jo de er vakre når de står i fullt flor og jeg gleder meg til det skjer.
    Min busk er også blitt noen år etterhvert og ganske så omfangsrik og også litt glissen i midten. Jeg har tenkt at det kanskje ville være lurt å beskjære den , men har aldri turt. Jeg er så redd for å ødelegge formen på den.

    SvarSlett
  2. Ja tenk når alt står i full flor igjen!!!
    Det er noe å se fram til;)) Klem !

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Lag noen mosekuler til juledekorasjonene

Borddekking med dyprøde blomster og kongler til jul, fra a-å

Borddekking med hvite blomster til jul

Borddekking med markduk, supert å bruke til fødselsdagsfest

Adventslys - du kan gjøre det veldig enkelt