Våren er her!

I alle fall i potter og kar! Litt ut og inn riktignok, men dog…. Påskeliljene klarer seg ute i –7 når de står med tak over seg.

Kommentarer

 1. -7 på påskeliljene ja...da skal jeg jammen det meg kjøpe noen så jeg får frisket opp litt utenfor her. Vi holder på å snø ned, og det er ikke antydning til vår, så noe må jeg bare gjøre før jeg... ja....;o) Nyt våren du som er så heldig å ha fått den! Ha en fin dag:o)

  SvarSlett
 2. vårsolen är i varje fall här, men krukorna får nog vänta, det är alldeles för mycket snö till det.. ser ju fint ut då, hos dig :)

  SvarSlett
 3. Åh snart snart snart ska jag fylla mina krukor! Jag längtar! Men här är det vitt vitt och kallt kallt. Solen skiner så jag kan i alla fall så fröer!

  SvarSlett
 4. Tror jeg må få noe i pottene her også, er velkanskje litt tidlig... Men klarer ikke vente:) Får heller gjøre som deg, bære litt ut og inn:)

  SvarSlett
 5. Ser kjempefint ut i pottene dine. Jeg har kjøpt noen påskeliljer som jeg håper vil blomstre akkurat til påske.... Det er greit med det som tåler litt kulde. Jeg er redd for at vi ikke er helt ferdig med vinteren enda! Inn og ut går også bra en periode.

  SvarSlett
 6. Trivelig at du stakk innom bloggen min!
  Måtte selvfølgelig inn her og hilse på, og se på de herlige vår- og sommerbildene dine. Lengter etter varmere tider og grønt så langt øyet kan se;)
  Ønsker deg en dag full av gode opplevelser...
  Anita

  SvarSlett
 7. Koselig! Og snart popper det opp rundt i hagene også:))

  SvarSlett
 8. Ikke sant :)
  Jeg ser du har satt ut alt- her må vi nok vente noen uker til, men det går fort!

  SvarSlett
 9. Da må jeg få kjøpt noen påskeliljer.
  Er så koselig med krukker ute.
  Ha en riktig fin helg.
  Klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage