Er dette samme bedet?


Ikke til å tro. Sammelign med bedet til høyre på bloggen!! Ett par roser ser ut til å ha frosset i hjel i vinter. Her skal det også plantes mange løk til høsten, det er helt sikkert.
Noen høstanemoner er flyttet og flere purpursolhatt er plantet. Begge deler for å få mer helhet i bedet. Da blir det noen like planter spredd i hele bedet.
Lavendelen er klippet, og det er godt at jeg vet at den blir utrolig frodig om noen uker. Kukompost og mer jord bidrar til friske og frodige planter samt litt sol og varme.....

Kommentarer

 1. Ja, nu är det en härlig tid som väntar när allt spirar sig frodigare i rabatterna:-)

  SvarSlett
 2. Nok å henge fingrene i om dagen, ja! Litt svinn måtte det nesten bli etter fimbulvinteren, men jeg er sikker på at bedet ditt blir minst like fint igjen! Det har så fine linjer, - godt planlagt. :D

  SvarSlett
 3. Nydelig anlagt bed :) Litt mer frodig på høyre bilde, men med et par nye roser og løker blir det fort fullt. Det er lurt å ha litt plass fra begynnelsen, så man slipper å fjerne ting etter hvert osm det vokser seg stort.

  SvarSlett
 4. Detta är da en ren och flott rabatt, gillar gruset mot stenkanten, det ger ett friskt utseende mot det gröna. Har nog fattat jag också, att jag måste ta fatt i saxen på mina lavendel..

  SvarSlett
 5. Flott bed du har! Jeg er og spent på om rosene mine er i live etter vinteren. En ser død ut, men kanskje? De andre må nok besjæres hardt.
  Jeg har og klippet lavendelen, denne gangen helt ned. Lavendel er nydelig:)

  SvarSlett
 6. Nydelig bed du har laget. Her ser det ut som de fleste roser har overlevd. Dog noe reduser. Får håpe de kommer seg i løpet av sommeren. Det er en deilig tid nå når alt våkner til live etter en lang vinter.
  ha en flott uke :)

  SvarSlett
 7. Jeg liker bloggen din veldig godt, mye inspirasjon å finne her! Dette bedet med myke linjer er utrolig fint, skal følge med på blomstringen utover sommeren. jeg legger meg på som følger..

  SvarSlett
 8. Heisann!


  Tusen takk for kommentaren om elvesingel på bloggen min. Flott at du er fornøyd, og det ser virkelig vakkert ut hos deg... og enda vakrere blir det om noen uker når veksten er kommet i gang, og blomstring står for døra.
  Ha go' l a n g hælj!

  SvarSlett
 9. Synes bedet er lekkert selv om det ikke blomstrer like mye som på bildet i margen. Lekkert!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage