Hvitt stakitt…..…ikke på denne plassen. Om det er aldri så vakkert med hvitt stakitt, må man se det i forhold til huset og eiendommen forøvrig. Vi har et hvitt gjerde ut mot veien, men som et espaliér rundt den nye terrassen passer det rett og slett ikke, sett i forhold til huset som er et meget enkelt 60 talls hus. Jeg synes dette espalieret blir finest brunsvart som boligen. Det blir ikke så dominerende.
Og, ja, idag da jeg fikk malt litt igjen kan jeg se for meg hvordan det blir når villvinen og klematisen begynner å klatre….

Kommentarer

 1. Jeg er enig med deg når det gjelder fargen. Selv om hvitt er fint, så er det ikke alltid det passer. Her ser det i hvert fall ut som du skal få deg en deilig plass. Er det ikke godt at våren er kommet?

  SvarSlett
 2. Det måtte ju bli brunt. Jag har själv tjärebrunt hus och det är alla staket och espalierer också. Färgen passar perfekt med plantor, dominerar inte alls. Blir stiligt med villvin och clematisar :)

  SvarSlett
 3. Veldig fint og originalt gjerde :-) Passe tett også - skjermer uten å stenge gjennomsynet helt. Gratulerer!

  SvarSlett
 4. Jag tycker du valde rätt färg till ditt staket/spalje. Ser jättefint ut!
  Ha det gott. /Ingela

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage