Striesekken
Denne potten synes jeg ikke passet så godt inn her så den fikk nye klær i dag. Noen gamle strier som tidligere har vært brukt til å dekke buksbom med, gjør nytten som nye klær til potten med tulipanløk og forglemmeiei.


 
Har noen hørt om flytting av planter, hehe. Det bedet som skulle være av midlertidig art i fjor, kunne rett og slett ikke bli stående. I ett jafs ble tulipanløk og forglemmeiei omplassert i en egnet plastpotte, eller rettere sagt en tilgjengelig potte som du ser øverst. Noen ekstra purpursolhatt og lavendel som ble sådd i fjor samt en bladlilje som jeg fikk kjøpt rimelig på hagelaget i høst, ble også omplassert til ett nytt midlertidig sted… (potter).
En klokkebusk som sikkert er 50 år gammel ble delt i forfjor, med noen digre røtter/stamme, og én av 3 deler ble i går plantet i dette bedet sammen med ett par andre busker som har fått nytt bosted. Resten av plassen ble sådd med gress. Det ser bare sååå pjusk ut på denne tiden, men bare vent…. Jeg skal nok vise det fram om en liten stund, og tro du meg, da blir det andre boller;)

Kommentarer

 1. Gräsmattor har en tendens till att krympa i varmt fuktigt väder ;)
  Stilig läsning med strie, det gjorde sig .

  SvarSlett
 2. Så kult med strien rundt potten! Glimrende idé :)

  Det står respekt av deling av en 50 år gammel klokkebusk...!

  SvarSlett
 3. Hei! Det er ikke bare mine planter som er på vandring altså? Min mann kaller plantene våre for nomader... Jeg tror deg- det nye bedet blir nok fint- gleder meg til å se!

  SvarSlett
 4. Sikke en god idé at pakke sådan en plastikpotte fint ind :-))
  Og planterne klarer vel at blive flyttet på denne årstid ??

  SvarSlett
 5. Har kost meg med alle dine flotte bilder !
  Gleder meg til å se sommerhagen din!! Ha en fin dag;)) KLem!

  SvarSlett
 6. Så morsomt med striesekken! Hege

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage