Vårkjærminne – endelig der er du!!


Er det ikke vakkert! Jeg har mengder av dem bak i furulunden. Det blir etterhvert tett i tett med små forglemmeilignende blomster. Gode som bunndekkere også.
 ekstra stor plass under her;D

 

Nå som smijernet på uteplassen på utsiden av stuen er ferdig malt (nesten, gikk tom for maling) har jeg kastet meg over  plattingen  (av malmfuru) på den nye terrasen. Den ble oljebeiset i gråtone for å ivareta treverket så det ikke suger tilseg fett o.l. Tanken er at den etterhvert skal få en slitt grå patina. Det neste som står for tur er å beise/male espalieret. Det skal som huset være brunsvart.
Blir så glad over å se at vårkjærminne spirer at jeg gir den en
Kommentarer

 1. Tror jeg også har den der. Brunnera? Så også en liten blomst i dag, og trodde den hadde gått bananas. He-he.

  SvarSlett
 2. Så söt liten blå blomma, undrar om jag inte planterade en sån ifjol också.. ska bli spännande att se.
  Det är alltid en massa att göra om våren, men det är ju lite kul också. Ska måla här också men först har jag en hagestol som ska repareras :)

  SvarSlett
 3. Å olje terrassen er en av de hyggelige sommeraktivitetene. Fort gjort når man bare har funnet fram pensler og annet utstyr, også blir det så fint etterpå.

  SvarSlett
 4. Så søt og kjærkommen! Jeg burde vært flinkere til å olje verandaen, men...den er så stor og det er så mye annet som er morsommere :)

  SvarSlett
 5. Det där är en av mina absoluta vårfavoriter. Jag har den selv i min stora framsiderabatt, som marktäckare under schersminerna.

  Ha det gott!

  SvarSlett
 6. Skal si du er flink. Begynt å beise verandaen...Har så mye annet jeg gjør, at jeg har ikke sett etter om den trenger et beisstrøk...Det hadde vært greit hvis det var nok å vaske den:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage