Åh… som det gror! Agnbøk er riktignok ikke agnbøk…..

 


Espalieret på den nye terrassen er nesten ferdig malt, kun ett strøk på vestsiden mangler, men det kommer en vakker dag når malelysten inntrer. Øverste bildet viser buksbom, 2 riddersporer hvor jeg vet at den ene er hvit. Jeg håper den andre er hvit også, den som venter får se… 3 villvin, 2 hvite klematis som nå kommer som ett skudd:0) Noen bunndekkplanter (hvite) og 2 små oppstammede trær. Trærne er kjøpt som agnbøk, men ser ikke ut til å være det, men antagelig bøk. Blir nok fint likevel – de skal i alle fall holdes i sjakk hva høyde gjelder.
 
Espalieret mot vest  kommer til å bugne av en nyinnkjøpt alpeklematis (Willy) hvit med noe lys rosa i seg. Håpet er at den skal titte inn av espalieret og oppmuntre oss som er på innsiden…. 2 hortensia av den typen hvor blomster danser rundt en infertil midte. Til slutt er det en syrinhortensia som så ut til å være helt død etter vinteren, men den gang ei, den spirer og trives.

Kommentarer

  1. Det ser ut til å være en bøk tror jeg ja, nydelig farve på bladene :) Bøken er spesielt vakker om vinteren, så prydmessig i vinterhalvåret har du gjort et kupp ;)

    SvarSlett
  2. Det blir jo hel vegg av planter det. Du hadde ikke behøvd å male utsiden. Fint blir det!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage