Klematis – hvis du kan tro det….

 
Jeg har nylig flyttet en hvit klematis som skal titte inn gjennom det nye espalieret på terrassen. Litt forglemmegei som jeg har funnet nedgravd i plenen her og der. Synes alltid det er spennende å se klematisen bryte seg vei ut gjennom pistrete og tørre grener. Ikke til å tro at klematisen kan bli så omfangsrik i løpet av noen sommermåneder når man ser den spede begynnelsen.

Kommentarer

 1. Nei det er ofte ikke til å tro....at det kan vokse noe på disse tørre kvistene.
  Jeg har en klematis 'Montana Rubens', som såvidt har begynt å vise tegn til liv nå...den pleier nemelig å stå i full flor til 17.mai...Men den kommer seg, det vet jeg...Jeg går å kikker og følger med den vær dag.
  Lykke til med din nyflyttede klematis, det blir nok fint på terrassen din.
  Klems

  SvarSlett
 2. Det er ganske utrolig at dette her kan bli til en stor og frodig klematis i løpet av sommeren ja :) Hver vår går jeg og titter på det visne og tilsynelatende døde grener og synes det ser ganske så mistrøstig ut. Et av havens mange undre :)

  SvarSlett
 3. Clematis är ju flott, den växande kommer att bli jättefin. Jag har några torra skelett här också.. Men torskemunnen, den försökte jag med för några år sedan, men efter första vintern var den borta, är den inte speciellt härdig ?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage