Rododendron - eksplosjon

 


Tror nok disse rododendronene må være fra huset ble bygget i 1961 eller deromkring. Skulle gjerne vite hva jeg kan gjøre med disse. De er glisne inni, men har stor blomsterglede. Tror ikke jeg har hjerte til å beskjære den helt ned. ta gjerne i mot tips :0)

Kommentarer

 1. De var utrolig flotte :-)
  Noen venner av meg beskar noen tilsvarende rhododendron nedenfra slik at de ble stammede trær. Det ble skikkelig flott! Om du kunne tenke deg noe slikt er det kanskje best å fjerne litt av barken på de grenene du vil fjerne, legge på fuktig jord og dekke den godt med plast slik at du får nye småplanter av avkuttet. La det stå noen måneder til du ser små, hvite røtter har formet seg inni posene - og så gå i gang med beskjæring? Uansett er de jo vakre som de er også ;-)

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Søstera mi dro til Risholmen i dag. Gjett om jeg var misunnerlig. Har du vært der? Hvis ikke, er det et must for alle som setter pris på rododendron. Helt utrolig vakkert.
  Skulle egentlig ha deltatt på streikearrangement i Oslo i ettermiddag, men sen arbeidsdag og en hals jeg ikke er særlig gla´i, gjorde at jeg ble hjemme og tok en sjau med bloggen i steden.
  Ha ei go´uke;:OD)

  SvarSlett
 3. PS ... den vakre dagen må være snart hvis du ikke vil vente et år! Absolutt verdt å anstrenge seg mht tid ;:OD)DS

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage