Kiwi – ny av året
Kan ikke si annet enn at det er spennende å prøve en noe mer eksotisk frukt enn det vi vanligvis har i hagene i Norge. Da jeg kjøpte busken trodde jeg den var full av små frukter. Men det var altså knopper, som i disse dager kommer ut i full blomst. Vakkert – synes nå jeg.

Kommentarer

 1. Det er spændende, har du hjulpet med bestøvningen? Søde blomster:)

  SvarSlett
 2. Den bestøver seg selv etter det jeg har forstått....

  SvarSlett
 3. Det er spennende med slike fremmede planter. Og jeg er veldig nysgjerrig på mange ting.
  Planten ligner jo litt på paprika både med blomster, blad og måten den vokser på. Men den må jo være mye større? Kan den stå ute på friland? Og i så fall må den tas inn om vinteren? Hvor fikk du kjøpt den? Husk å vis mer av den etter hvert da :-)!

  SvarSlett
 4. Har vurdert å kjøpe en jeg også og ha i drivhuset. Skal bli spennende å følge med din, håper du legger ut flere bilder etterhvert.

  SvarSlett
 5. Jeg skal nok legge ut flere bilder etter hvert. Jeg har satset på aprikos, fersken og kiwi i år. De står mot en murvegg mot syd så jeg satser på at de overvintrer. Det er forsøket verdt synes jeg.
  Har kjøpt kiwi og fersken hos Slettevold i Fredrikstad og Aprikostreet på Rød plantesenter på Gressvik.

  SvarSlett
 6. Så spennende med kiwi :) vet min søster hadde slike planter for noen år siden og hun fikk faktisk noen frukter også. Ja nå er det godt med sommer. Vi bor ute i hagen og er bare inne for å gjøre slike ting som må gjøres. God helg som snart er her igjen. Merethe

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Hvaler Gjestehage – inspirerer deg til lagspill med naturen

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til hva du kan gjøre i hagen på høsten

Tips til hjemmelaget gåbortgave - svibler!