Pust i bakken….Kommentarer

 1. Så snyggt och prydligt du gör det:-)
  Jag förstår att du behöver en härlig vilpaus emellanåt!
  Ha det gott, H.

  SvarSlett
 2. Hei på deg, og takk for masse flott inspirasjon fra hagen din. Her hos oss har jeg funnet ut at NOE må gjøres. Bl.a. ved å legge noe stein og forenkle en del av blomsterbedene som alltid gror igjen når vi er på hytta hele sommeren. Så jeg er å planleggingsstadiet, og det kommer til å ta tid, men det var iallefall slik jeg ramla inn på denne flotte bloggen din.

  Det største problemet mitt er disse elvesteinene. De ligger jo ikke akkurat i veikanten og roper om å bli tatt med. Har fått fatt i et tilhengerlass, men det var jo bare som en dråpe i havet .. vet du om de kan kjøpes noen plass, og da i litt større menger enn en liten pose?

  Takk for titten - jeg kommer nok innom her flere ganger. :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Oppussing av hytta - før og etter

Nyt den hvite hagen som jeg har besøkt i Helsingborg

Bli med inn i en hage-oase fra Trädgårdsrundan i Skåne

Agapanthus - en sommeryndling

Lag suppe av squash - det smaker kjempegodt!