Pust i bakken….Kommentarer

 1. Så snyggt och prydligt du gör det:-)
  Jag förstår att du behöver en härlig vilpaus emellanåt!
  Ha det gott, H.

  SvarSlett
 2. Hei på deg, og takk for masse flott inspirasjon fra hagen din. Her hos oss har jeg funnet ut at NOE må gjøres. Bl.a. ved å legge noe stein og forenkle en del av blomsterbedene som alltid gror igjen når vi er på hytta hele sommeren. Så jeg er å planleggingsstadiet, og det kommer til å ta tid, men det var iallefall slik jeg ramla inn på denne flotte bloggen din.

  Det største problemet mitt er disse elvesteinene. De ligger jo ikke akkurat i veikanten og roper om å bli tatt med. Har fått fatt i et tilhengerlass, men det var jo bare som en dråpe i havet .. vet du om de kan kjøpes noen plass, og da i litt større menger enn en liten pose?

  Takk for titten - jeg kommer nok innom her flere ganger. :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Minst 100 planter som rådyrene ikke foretrekker

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Idag har jeg gleden av å vise deg Marias drøm av en hage

Historikk og oppskrift på en cottage garden

Tips til bruk av tang i hagen