Sørensens peon


Denne peonen er oppkalt etter Sørensens som beæret meg med  en stikling. Den kommer altså fra Nesodden og jeg vet ikke navnet. Ikke er jeg så opptatt av navn, bare blomstene er fine å se på og egner seg i vår hage. Det jeg imidlertid vet om peonen er at den ble plantet i Sørensens hage av herr Sørensens mor da Sørensen ble født, og det er over 70 år siden. Ekstra morsomt å få den til å blomstre da synes jeg. Og det er første året den blomstrer i vår hage.
Det fine med å motta stiklinger fra venner og kjente er at de ofte har en historie å fortelle rundt planten. Det andre momentet er at hver gang jeg titter på planten eller vanner den, går tankene til giveren. En aldri så liten velsignelse kan man vel godt kalle det.

Kommentarer

 1. Det var en kjempe flott Pion. Koselig blogg du har og veldig fint frontbilde. Jeg er så glad i stein.

  SvarSlett
 2. Det er så kjekt når du har får avleggere av noen du kjenner, det følger som regel en historie med dem... Ekstra kjekt er det når du får dem til å trives og blomstre i din egen hage.

  Sørensens peonen din var jo bare nydelig!

  SvarSlett
 3. Peoner er sååååå vakre, ekstra spennende med en som har bakgrunnshistorie, det er jo 'navn' nok !!

  SvarSlett
 4. Dejlig historie og dejligt at det er blevet så fin en busk, skønne pæoner:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Fyll vasen med sensommerens blomster

Lev landlig og fruktbart i en hage i Vaterland ved Gamlebyen

Tips til hvordan du lager mosekuler

Den store bog om små haver - vinn boken