Sørensens peon


Denne peonen er oppkalt etter Sørensens som beæret meg med  en stikling. Den kommer altså fra Nesodden og jeg vet ikke navnet. Ikke er jeg så opptatt av navn, bare blomstene er fine å se på og egner seg i vår hage. Det jeg imidlertid vet om peonen er at den ble plantet i Sørensens hage av herr Sørensens mor da Sørensen ble født, og det er over 70 år siden. Ekstra morsomt å få den til å blomstre da synes jeg. Og det er første året den blomstrer i vår hage.
Det fine med å motta stiklinger fra venner og kjente er at de ofte har en historie å fortelle rundt planten. Det andre momentet er at hver gang jeg titter på planten eller vanner den, går tankene til giveren. En aldri så liten velsignelse kan man vel godt kalle det.

Kommentarer

 1. Det var en kjempe flott Pion. Koselig blogg du har og veldig fint frontbilde. Jeg er så glad i stein.

  SvarSlett
 2. Det er så kjekt når du har får avleggere av noen du kjenner, det følger som regel en historie med dem... Ekstra kjekt er det når du får dem til å trives og blomstre i din egen hage.

  Sørensens peonen din var jo bare nydelig!

  SvarSlett
 3. Peoner er sååååå vakre, ekstra spennende med en som har bakgrunnshistorie, det er jo 'navn' nok !!

  SvarSlett
 4. Dejlig historie og dejligt at det er blevet så fin en busk, skønne pæoner:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Oppussing av hytta - før og etter

Nyt den hvite hagen som jeg har besøkt i Helsingborg

Bli med inn i en hage-oase fra Trädgårdsrundan i Skåne

Agapanthus - en sommeryndling

Lag suppe av squash - det smaker kjempegodt!