Høsten nærmer seg.....


...og det kan vi vel merke noen og hver, idag er det meldt liten storm i Skagerak og kanskje til og med i ytre Oslofjord. Noen av sommerblomstene har takket for seg, spesielt lobeliaene. Derimot pelargoniaene ser ut til å like mye regn med litt sol innimellom. De strutter av sunnhet og ser ut til å bli større og frodigere jo nærmere høsten vi kommer.
Over sittegruppen har vi en markise som har flere innstillinger, noe for ethvert værfenomen kan man vel nesten si (bortsett fra storm). På den måten kan vi om vi har lyst sitte tørt under markisen til tross for regn.
Stolene har vi fått av min søster og svoger som ikke lenger ville ha dem i sin hage. Hvis jeg får et vell av overskudd kan det hende at jeg maler dem brunsvarte som espalieret og huset. Tror det hadde vært litt fint.

Kommentarer

  1. Ja sommeren lakker mod enden, hvis vi er heldige får vi en Indian sommer i løbet af september. Det er dejligt at kunne sidde ude når det ikke stormer, det gælder om at nyde udelivet:o)Her blæser det også en del og her er meget høj luftfugtighed oven på al den regn vi har fået.

    SvarSlett
  2. Ja her rett ved skagerak blåser det godt. Og Jeg måtte redde paviljongtaket, så det er nå vasket og lagt bort for vinteren.. Trist men litt godt også.

    SvarSlett
  3. Koselig sitteplass og platting. :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Hvaler Gjestehage – inspirerer deg til lagspill med naturen

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til hva du kan gjøre i hagen på høsten

Tips til hjemmelaget gåbortgave - svibler!