Høst i hagen


Fortsatt liv i blomsterbedet med purpursolhatt, høstanemoner og roser. Jeg har rukket å grave ned noen flere tulipanløk her. Så får våren vise om de får stå i fred for rådyr. Har tross alt bare hatt rådyr inne i hagen én vår av tre som vi har bodd i denne hagen. Har også tatt stiklinger av noen våranemoner og juleroser som har frøsådd seg selv i et annet bed. Enkelte planter får man jo ikke nok av. Gleder meg over at bedene etterhvert blir tettere. Ugresset skal virkelig få konkurranse her altså;)


 
Hortensia og syrinhortensia blomstrer jo villig vekk på denne tiden.

Kommentarer

  1. Høsthagen er også vakker ! Jeg tror vi ser blomstene på en annen måte når alle sommerblomstene er borte og disse sterke vakre høstplantene kommer til sin rett! Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Jag blir alltid så imponerad av hur rent och fint du har det runt dig. Inte ett höstlöv på backen och snorrätta gräskanter! Det blir finare och finare ditt bädd. Tätt, det blir det fortare än man anar :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Fyll vasen med sensommerens blomster

Lev landlig og fruktbart i en hage i Vaterland ved Gamlebyen

Tips til hvordan du lager mosekuler

Den store bog om små haver - vinn boken