Luking og avis-/stenlegging


Mandag og en ny uke med nye muligheter. Dette prosjektet var i tankene mine i vår, men fordi jeg hadde flere andre prosjekter for dette hageåret, hadde jeg ikke trodd at jeg skulle få gjort dette i år.


Mye ugress både bak hellene og imellom, så her er det bare å vippe bort steinene og sette i gang. Jeg er ikke så entusiastisk når det gjelder å bruke kantklipper så jeg er glad for endringer som kan gjøre plenklippingen enklere.


Vips! Det tok da ikke så lang tid å få løftet bort disse hellene. Og med radioen på og musikk til arbeidet gikk dette som en lek....nesten;)


Da var gravingen også unnagjort, men hva har skjedd med kameraet. Trykket på feil knapp, svart- hvitt.Det er riktignok ikke såå mange farger rundt denne boden, men dog, litt grønt gress hadde jo gjort seg....


Hellene er lagt på plass oppå avisene og elvesteinene hentet i små tillebårlass, ganske tungt, så her var det bare å ta det med ro. Bruke lårmuskler.... Ikke mange aviser til papirinnsamlingen denne måneden heller.


Oi,oi. Så fint det ble, om jeg så skal si det selv. Elvesteinene som mannen hentet på et grustak i Mysen på forsommeren kom godt med. Har fortsatt en del igjen, så de blir nok brukt et eller annet sted, men neppe i år. Nå får det være tid til å nyte arbeidsøkten en tid.


Nå ser det veldig ryddig ut synes jeg. Er skikkelig fornøyd med dagens dont. Så får det heller være at det vises i svart hvitt.

Kommentarer

 1. Wow!!! Förstår att du är nöjd:)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvarSlett
 2. Sånt gillar jag, ta bort rundt hellerna, smart med aviser. Det er ett tacksamt jobb, ser så rent och ryddigt ut, men samtidigt ett sånt som inte andra lägger märke till.. Vad tacksam du kommer vara till våren att du gjorde det nu :)

  SvarSlett
 3. Du har all grunn til å være fornøyd.
  Godt jobba! :)
  Det ble et veldig fint spill med hellene og steinene sammen. Riktig flott!

  SvarSlett
 4. Mia; Deilig for det som er unnagjort.
  Ida: Tar gjerne stolen og sitter og gleder meg over finfin innsats av meg selv. Litt selvskryt kan vel være på sin plass innimellom.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hageboka av Morten Bragdø - enklere blir det ikke

Vinn boken Hage på balkongen fra Hageselskapet

Skånska trädgårdar - blir du med på en blomstrende reise?

Når og hvordan beskjærer du frukttrær?

Dyrk grønnsaker økologisk - kortreist og sunt