Pyntekorg – en vinner

 
Som en kaffeskål synes Jakob som var en snartur innom for en tid tilbake sammen med sin søster Oline.


Ganske raffinert mot hvit murvegg. Det er ikke alltid blomstene trenger kontrastfarger for å “vise seg”. Det grønne bladverket er jo i og for seg kontrast nok, spør du meg. Fordelen med planten synes jeg er at den blomstrer på sensommeren og hele høsten. Frø er plukket inn så neste års planter er sikret.

Kommentarer

  1. dejlige Cosmos - den står rigtig fint op ad den hvide mur. Jeg såede både hvide, og 2 slags lyserøde cosmos i foråret, desværre dukkede de hvide aldrig op. Jeg har netop taget en stor buket af de 2 typer lyserøde ind de er skønne:0)

    SvarSlett
  2. Ja det er en slager her også. Jeg finner liksom egentlig aldri den perfekte. Noen ganger er de for små og noen ganger for store. Men til sommeren skal jeg klare å finne den rette.

    SvarSlett
  3. Är nog enig, den passar fint mot den vita muren, det ger blommorna en ännu renare vitfärg. Cosmos är söta blommor och extra tacksamma så här års när mycket annat är avblomstrat.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Hvaler Gjestehage – inspirerer deg til lagspill med naturen

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til hva du kan gjøre i hagen på høsten

Tips til hjemmelaget gåbortgave - svibler!