Post haging....


...det vil si at det er tid for å rydde litt bak i furulunden, som er plassen hvor jeg kan rote og arbeide. Pottene skal vaskes og settes til vinterlagring...


...litt under arbeidsbordet mitt og litt inne i hagebua. Som dette bildet viser er det også plass til kompost fra bingen som hagen skal nyte godt av – rosene har allerede fått litt å varme seg på før vinteren setter inn for fullt. Strø til komposten er også plassert her. Ikke så vakre i sine plastsekker, men veldig praktisk. Ett sted må man jo ha alt som hører med til hagingen;)

Så!!! nå er det bare å sette seg inne i varmen og titte litt på hageblader. For det er jo ikke sånn at tidligere hageblader går ut på dato så fort. Deilig å kunne legge noen planer for neste års haging. Merker at de ikke er like mange som de har vært de 3 første årene vi har bodd i denne hagen.
Har fått laget hage langs grensene, men nå kommer det jeg synes er mer krevende. Å få til noe fint innenfor grensene. For eksempel der hvor det i dag er plen eller gressbakke. For plen kan det kanskje ikke kalles, full av mose,løvetann, groblad og annet ugress. Men grønn er den, så lenge det er godt med regn innimellom solfylte dager.

Kommentarer

  1. Høsten er fin tid for planer, og iallefall når du er kommet så misunnelsesverdig langt med oppryddingen. Jeg er enig i at det føles drastisk å sette spaden ned midt i plenen, eller "plenen", men det er lettere om jeg tegner litt først, og har viskelær i nærheten. Eller leker med photoshop-aktige programmer på sommerens oversiktsbilder.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Oppussing av hytta - før og etter

Nyt den hvite hagen som jeg har besøkt i Helsingborg

Bli med inn i en hage-oase fra Trädgårdsrundan i Skåne

Lag suppe av squash - det smaker kjempegodt!

Nyt duften, plukk inn lavendel og lag årets lavendelsukker