Vemodige høst – vakker er du dog
Potter tas litt inn på terrassen som har tak, og så fort solen skinner er det ut igjen. Vil ikke gi meg riktig ennå. Plantene må vente med garasjeplass til frosten er her.

Kommentarer

 1. Jag tycker det er helt otroligt att vi inte har haft frost ännu, vi är ju ett stycke ut i oktober. Jag brukar också samla krukorna på ett ställe så här års, då gör dom mer utav sig.

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Ja, det er vakkert nå...
  Fikk ikke ferdig plassen der vi skal ha elvesingel i løpet av sommeren, så kjøpet er utsatt til våren. Hvordan renser du stedene der du har det, for blad, barnåler osv? Jeg er fremdeles litt i tvil om det er mye jobb!
  Ha en fin høstuke ;:OD)

  SvarSlett
 3. Jeg har kun et morelltre i nærheten av elvesingelen som du referer til. Fjerner noen av bladene, men får ikke tatt alt. Det omdanner seg jo til vekstmulighet for ugress så sånn er det jo bare. Jeg luker nok opp ett og annet i løpet av sommeren, men mye er det ikke. tar en til to runder om sommeren. Lykke til - noe må man nok gjøre for skjønnheten;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Fyll vasen med sensommerens blomster

Lev landlig og fruktbart i en hage i Vaterland ved Gamlebyen

Tips til hvordan du lager mosekuler

Den store bog om små haver - vinn boken