Mislykkede islykter


 
Det er første gang jeg forsøker å lage islykter i vaskebøtter, og det gikk ikke så bra. De burde fått stå ute i kulda i 2 døgn i stedet for ett. Men de kan jo brukes til matfat for alle de vakre fuglene.  I går kveld var det vindstille og da fungerte de  slik som islykter skal……


…og jeg må bare fortelle at jeg kunne jo ikke ha på meg de mislykkede islyktene, så jeg innrømmer at jeg har laget 2 nye. De skal få prøve sine stearinlys i kveld. Så da får vi se hvordan det tar seg ut :)

Kommentarer

 1. Det går nok bedre neste gang når du skal lage islyter! Syns nå de var fint også jeg da, med lys i... Men matfat var da heller ingen dum ide:)

  SvarSlett
 2. Jo, men de ble jo riktig så kunstneriske da? Jeg synes de var riktig flotte. :-D

  SvarSlett
 3. Det er om å gjøre å ikke gi seg. Den første jeg laga knakk når jeg tok den ut av bøtta. Jeg reparert med litt vann, men det ble bare sånn passe.
  Nå har jeg to røde (konditorfarge) lykter på gang, men da ble det selvfølgelig plussgrader. Håper det går bedre med de.

  SvarSlett
 4. Konditorfarge ja!!! Det blir sikkert kult:)

  SvarSlett
 5. Det blev ju riktigt mysigt iallafall.

  Riktigt fin blogg har du jag har hittat hit via Tradgårdsflow.
  Skall kika vidare inne hos dig

  Ha det gott
  Gunilla

  SvarSlett
 6. De ble jo riktig så sjarmerende likevel da:) Jeg lar mine stå i to døgn jeg også, om det ikke er sprengkulde da... Men jeg har alltid noen stående til produksjon, så det kan hende de står i både to, tre og fire dager:) Ikke noe problem nå som vi har så stabil frost, og de kan stå ute:) Lykke til med dine neste to lykter:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Hvaler Gjestehage – inspirerer deg til lagspill med naturen

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til hva du kan gjøre i hagen på høsten

Tips til hjemmelaget gåbortgave - svibler!