Jeg har en plan...


Her fotograferer jeg fra verandaen som går ut fra stuen med trapp ned til en romslig terrasse som er behørig beskrevet med ditto fotografier andre steder på bloggen. Vi har jobbet en del i denne hagen den tiden vi har bodd på eiendommen, dvs. 3,5 somre sånn cirka. Likevel har vi bare utført selve innrammingen av hagen sånn jeg ser det. Det er fortsatt en stor gressbakke mellom huset og den boden man ser på bildet. Ønsket er å innrede hagen i flere rom. Til våren håper jeg å få laget en markering fra elvesteinsstien som bildet viser og opp mot gressbakken som også utgjør den største delen av hagen.
Jeg ser for meg at jeg skal få gravd et stykke langs belegningssteinen og plantet 3 oppstammede agnbøk med en luftig og tildels flat krone. Mulig vil jeg ha en agnbøkshekk i mellom sånn at det vil se ut som en liten vegg inn mot gresset.
I dette bedet vil jeg ha hvite Agapanthus på sommerstid og lilla Allium (kuler) på våren. Kanskje blir det andre ting også.
Når dette bedet er ferdig vil jeg nok bedre se hvordan fortsettelsen blir. Synes det er enklest å se en helhet når noe av denne helheten er påbegynt hvis du skjønner:)
Så nå er det bare å få sjekket om man kan få bestilt plantene og til hvilken pris... og vente på at telen rett og slett forsvinner i bakken:)

Kommentarer

 1. Spennende å planlegge nye ideer og prosjekter for hagen. Gleder meg til å følge deg når planene skal realiseres!

  Ønsker deg en fin fin helg!
  Klem Anita

  SvarSlett
 2. Artig med nye prosjekter! Høres flott ut det du planlegger her. Lykke til, blir spennende å følge med til våren og sommeren.

  Riktig god helg :)

  SvarSlett
 3. ......lyder som god planlægning :0) Hvide Agaphantus er simpelthen bare skønne :0)

  Dorthe

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Oppussing av hytta - før og etter

Nyt den hvite hagen som jeg har besøkt i Helsingborg

Bli med inn i en hage-oase fra Trädgårdsrundan i Skåne

Lag suppe av squash - det smaker kjempegodt!

Nyt duften, plukk inn lavendel og lag årets lavendelsukker