Jeg har en plan...


Her fotograferer jeg fra verandaen som går ut fra stuen med trapp ned til en romslig terrasse som er behørig beskrevet med ditto fotografier andre steder på bloggen. Vi har jobbet en del i denne hagen den tiden vi har bodd på eiendommen, dvs. 3,5 somre sånn cirka. Likevel har vi bare utført selve innrammingen av hagen sånn jeg ser det. Det er fortsatt en stor gressbakke mellom huset og den boden man ser på bildet. Ønsket er å innrede hagen i flere rom. Til våren håper jeg å få laget en markering fra elvesteinsstien som bildet viser og opp mot gressbakken som også utgjør den største delen av hagen.
Jeg ser for meg at jeg skal få gravd et stykke langs belegningssteinen og plantet 3 oppstammede agnbøk med en luftig og tildels flat krone. Mulig vil jeg ha en agnbøkshekk i mellom sånn at det vil se ut som en liten vegg inn mot gresset.
I dette bedet vil jeg ha hvite Agapanthus på sommerstid og lilla Allium (kuler) på våren. Kanskje blir det andre ting også.
Når dette bedet er ferdig vil jeg nok bedre se hvordan fortsettelsen blir. Synes det er enklest å se en helhet når noe av denne helheten er påbegynt hvis du skjønner:)
Så nå er det bare å få sjekket om man kan få bestilt plantene og til hvilken pris... og vente på at telen rett og slett forsvinner i bakken:)

Kommentarer

 1. Spennende å planlegge nye ideer og prosjekter for hagen. Gleder meg til å følge deg når planene skal realiseres!

  Ønsker deg en fin fin helg!
  Klem Anita

  SvarSlett
 2. Artig med nye prosjekter! Høres flott ut det du planlegger her. Lykke til, blir spennende å følge med til våren og sommeren.

  Riktig god helg :)

  SvarSlett
 3. ......lyder som god planlægning :0) Hvide Agaphantus er simpelthen bare skønne :0)

  Dorthe

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Tips til hvordan du lager mosekuler

Sitteplass med tak over - her kan høsten bare komme

Fyll vasen med sensommerens blomster

Den store bog om små haver - vinn boken