Hvor mye kan ikke skje i et bed i løpet av 3 år?


Vi flyttet til denne eiendommen i 2007, og som seg hør og bør hadde jeg med meg ett par (hehe) stauder på flyttelasset. På dette stedet var det gress før gravingen startet. Detaljene rundt dette er omtalt i et blogginnlegg tidligere.


Framdriften er det ikke noe å si på...


Det var for det meste regnvær i juni denne sommeren, så vi vasset i leire før tingene kom på plass. Dette bildet er tatt fra verandaen på utsiden av stuen. Ennå er det ikke bestemt at denne boden skal flyttes.Begynnelsen av mai 2008. Det spirer!!


 November 2008 og boden flyttes. Det er laget en egen sak i bloggen om flyttingen av boden hvis du skulle ha interesse av å se det. Spektakulær affære, spør du meg. Jeg var veldig imponert over heisekranføreren der boden dinglet over ledninger og nær hustaket osv.


Slutten av april i 2009. Her er boden på plass, men den har ikke endret farge ennå!


Uti mai samme året. Lavendelen som har formet seg til et hjerte er opprinnelig en liten rot fra mine foreldres hage og som jeg har delt i tre.


Samme tidspunkt som over, bare tatt fra verandaen på utsiden av stuen. Her ser man tydelig at boden er flyttet, fra venstre til høyre i bildet. Boden er malt brunsvart som huset, men taket er ikke ferdig på dette tidspunktet.Slutten av juni 2009 - 2 år etter at bedet ble gjort i stand.

 
Begge bodene er malt, takrenner og takpapp er lagt og nå venter kun vindskiene, vannbordene og nedløpskjettingen. August 2009.

Så et bilde av bedet, tatt i slutten av juni i 2010. Det er stadig noen små justeringer her. Noen planter blir fjernet, noen flytter til annen plass i bedet. Sånn er det jo. Dett pusses og flikkes om man kan bruke snekkerbeskrivelser.

 
Dette bildet er fra samme tidspunkt som det over. Her ser du boden som den ser ut for tiden. Stenleggingen på framsiden av denne boden er ikke påbegynt her, men det er jo en helt annen historie som er beskrevet et annet sted i bloggen.

Ha en riktig god dag! Her regner det idag så nå smelter nok islaget og mye av snøen. Det har ikke snødd så mye her, men det som kom for flere uker siden har blitt liggende på grunn av kulden.
Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Det bedet er veldig fint, fine buer og planter som jeg liker. Kjekt å se slike bilder på en dag som denne da bysnøen ligger skitten og grå.

  SvarSlett
 2. alltid morsomt å se slike bildeserier hvor man får følge ett område over tid :)
  Fint resultat.

  SvarSlett
 3. Sikke en forandring og så flot. Det er morsom, at tage før og efter billeder som årene skrider frem;-)

  Ha' en fin dag

  SvarSlett
 4. Så flott det ble. Ser at dere har lagt ned mye arbeid her. Jeg likte spesielt den kantesteinen dere hadde brukt, Kan du fortelle meg hva den heter, og pris pr stk om du husker??
  Har planer om å kante noen bed og stier til sommeren om tiden strekker til :-)

  SvarSlett
 5. Så flott det kan bli på bare tre år! - og flott at du legger ut slike innlegg nå som vinteren fortsatt er mørk og trist. Det skal bli spennende å se den videre utviklingen fremover også!
  Jeg begynte jo selv for fullt å lage hage - men på hytta i fjor. Føler jo det er laangt igjen før det blir noen hage av det, så da er det jo ekstra hyggelig å komme over blogginlegg som dette - hvor en ser hvordan bed og hage faktisk kan utvikle seg på et par år! Ha en fortsatt riktig fin kveld
  Stein

  SvarSlett
 6. Hei.
  Så flinke dere er:)og flott resultat ble det også.
  Jeg ønsker og følge med på dine hageaktiviteter,så jeg legger deg til bloggen min.
  Stor hilsen fra Inger M.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Hvaler Gjestehage – inspirerer deg til lagspill med naturen

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til hjemmelaget gåbortgave - svibler!

Klematis Summersnow - klatrer med tusenvis av blomster