Claus Dalby har sagt...


...at det er smart å klippe ned gresset før det spirer fordi det etter spiring er så fort gjort å komme borti årets blomsteranlegg, og det vil jeg jo ikke....


...så selv om det fortsatt er snø her på østlandet, var det tross alt 2-3 varmegrader i går, fuglene sang høyt og det var en god følelse å kjenne på at nå er det vår, i alle fall i følge kalenderen.

En grunn til at jeg liker agnbøk så godt - i tillegg til at den faller rett inn i min smak hva struktur gjelder - er at den beholder bladene på om vinteren. De blir riktignok brune, men det synes jeg bare er fint.


Dagen passet utmerket til å få klippet morelltreet også. Jeg gjorde så godt jeg kunne, synes ikke altid jeg får dreisen på den type arbeid, men dog; Jeg fjernet grener som pekte rett til værs og grener som krysset hverandre. Så nå får det være opp til treet med tanke på blomstring og bæring av frukt. Fuglene og vi slåss alltid om det endelige resultatet, kjøttmorellene er nemlig helt fantastiske.Kommentarer

 1. Jamen det er jo om at komme igang når CD har sagt det og bonus er at så er arbejdet gjort:)) Din plads i solen ser super dejlig ud:))

  SvarSlett
 2. Så deilig vær du hadde da :-) her er det riktignok varmt, men det blåser og regner og er riktig så trist.
  Koselig uteplass hadde du også.

  SvarSlett
 3. Så skönt med lite hageaktivitet. Borde säkert ha tänkt på gräsklipp, nu är det nästan lite för sent, dom har redan spirat i boden..

  SvarSlett
 4. JA våren er i annmars. Selv om vi har så mye snø at å komme bort til frukt trærne lar seg ikke gjøre utenom å vasse i snø til langt oppå låra.
  Men jeg satt ute i sola i dag...fuglene sang for full hals. Nyyydelig. GOd helg. Klem Merethe

  SvarSlett
 5. SÅ deilig å endelig komme litt i gang i hagen:) Om det så er bare for å få klippet litt gress,hi, hi:) Men det er et godt tips det der:) Det kribler og kribler nå... det rykker i hagefoten:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Tips til hvordan du lager mosekuler

Sitteplass med tak over - her kan høsten bare komme

Fyll vasen med sensommerens blomster

Den store bog om små haver - vinn boken