Hjelp - igjen...


Det er virkelig ikke noe stort, tatt i betraktning andre store ting i verden, men jeg skulle så gjerne hatt tilbake alle bildene fra det meste av bloggåret i 2010. De ligger der inne et sted, men vil ikke vise seg på bloggen.
Jeg vet at jeg tidligere brukte Windows Live bilderedigering.
Jeg vet også at jeg nå bruker Picasa. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne slippe å legge alt inn på nytt (manuelt - ett og ett bilde), for det vet jeg rett og slett ikke om helsen min makter...

Hvis det er noen som har opplevd det samme og "sett lyset" er det fint om du meddeler deg til meg her:)
For øvrig god helg!!
Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Hei,Hei.
  Stakkars deg...dette er da velgig ergelig.
  Mitt forslag er å prøve en av desse hjelpestedene:
  Blogger-hjelp.blogspot.com
  hjelp.ipublish.no.

  Jeg kan ikke hjelpe deg,har selv nettop startet med picasa og er redd dette kan skje meg og flere....
  Lykke til, håper dette kan hjelpe :)

  SvarSlett
 2. Takk - det første har jeg forsøkt, jeg skal se på det andre forslaget:)

  SvarSlett
 3. Jeg kan desverre ikke hjelpe.. men jeg håper du finner ut av det:) Lykke til:) Ser ut til å bli en flott dag i dag, vi får nyte den:) Klem

  SvarSlett
 4. Men så märkligt! De där små bilderna vid "You might also like" syns ju fortfarande. Du skulle behöva hjälp av ett riktigt bildbloggproffs! Om du inte redan har fått hjälp kan du gå in på alltomtradgård.se, klicka dig fram till diskussionsforum och sända ut ett nödrop där. Många hjälpsamma människor finns där och någon av dem som också är bloggare kanske vet hur du ska göra.
  Ha det gott!/Laila

  SvarSlett
 5. Men om du använde windows live, var lagrade du bilderna? på ditt hotmailkonto? Jag gjorde det en månad och dom ville inte visa sig i bloggen för andra än mig.. Dom kan ju inte bara försvinna.. Lagringen alltså. Jag publiserar allt mitt med windows live writer och då kommer bilderna in på mitt picasakonto lika väl.. har du det installert? man kan hämta tillbaka gamla inlägg den vägen, lasta ner dom igen fra bloggen. Undrar verkligen var du lagrade dom..

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Tips til hvordan du lager mosekuler

Sitteplass med tak over - her kan høsten bare komme

Fyll vasen med sensommerens blomster

Den store bog om små haver - vinn boken