Makan da...award x 3


Underberget, Fru Marit og Hagerommet har gitt meg award idag og det er jo en hyggelig gest om at de liker å titte innom bloggen min. For oss bloggere er jo det litt av kjernen; At vi kan dele felles interesse, og for oss handler det om hage, hage, hage eller annet hage-/balkongrelatert stoff. Så takk, takk!

Reglene er så at jeg skal skrive 8 ting om meg selv.

 1. Det kommer vel ikke som noen bombe at jeg er glad i haging i alle former bortsett fra opptak av røtter og felling av trær. Jeg har bodd i denne hagen siden sommeren 2007 og det var ikke gjort så mye her annet enn godt grunnarbeid, bokstavelig talt.
 2. Jeg er kristen og er så glad for denne troen min, den er en positiv kilde i livet mitt.
 3. Gode bøker trives jeg med, har som regel en åpen bok liggende.
 4. Liker godt å formidle - så derfor blogg (forhåpentlig til glede både for dere lesere og som en fin hagedagbok for meg). Ellers også en egen facebookside hvor jeg for det meste presenterer andres blogger og ting og tang som angår hage.
 5. I tillegg til mann og bonusdatter, digger jeg å være sammen med storfamilien min, som alt ialt rommer omtrent 45 små og store.
 6. Jeg liker å holde på med publisher på data og pusler litt med skriblerier og presentasjoner.
 7. Tar gjerne en trudelutt i vilden sky.
 8. Å vandre i skogen som ligger rett bak oss med fuglesang og susing i trærne, nær de fine dammene med ender, å ja, ja!! 
Awardsen kan gis videre til 5 andre bloggere som har mindre enn 100 følgere, hvis jeg ønsker.
De jeg har valgt er :

Det er så uendelig mange å ta av. Så utrolig mange fine også fra Sverige og Danmark, men nå tenker jeg å spre litt om noen som jeg ikke har fulgt så lenge, men som jeg tror kan være spennende fremover. Av tusenvis altså...

Kommentarer

 1. Grattis med awardene dine...og 3 stk.da gitt!
  Hyggelig å lære litt mere om deg :)
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 2. GRATTIS!Alltid trevligt att få lite 'beröm':-)
  KRAM från mig!

  SvarSlett
 3. Tillykke med awarden, det er spændende at få lidt mere at vide om dig:0)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Hvaler Gjestehage – inspirerer deg til lagspill med naturen

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til hjemmelaget gåbortgave - svibler!

Klematis Summersnow - klatrer med tusenvis av blomster