På en regntung dag er det godt å se én dag tilbakeFor hvem glemmer ikke regnværet når man ser et epletre i blomst..

...og se på dette.
Jeg så en veps som syntes død - og det var den nok, men når jeg tittet nærmere, fikk jeg se en hvit edderkopp som koste seg med et vepsemåltid. Kan du se det?

En titt mellom morelltreblader...
...og når jeg trengte meg forbi treets bladverk, kunne jeg nyte tulipanene fullt ut.
Og snart er den lilla alliumen på vei ut også. I år har jeg droppet å luke bort alle alliumavleggere som ser ut som forvillete gresstrå.
Da det gikk opp for meg hva jeg på det mest iherdige hadde luket bort i fjor, var det enkelt å la alle "gresstråene" stå i år.
Så til neste år forventer jeg massevis av alliumer. Det får jeg rett og slett ikke nok av, de er såå vakre!!
Syrin som har fulgt med meg/oss fra hagen på Nesodden.Ser man nøye etter kan man ikke unngå å se mye løvetann i gresset. Idag morges plukket jeg en stor bøtte full av de gule hodene. Orker ikke å grave dem opp, de er altfor mange, og dessuten synes jeg det er vanskelig å få med hele roten, og når noe står igjen, har det blitt meg fortalt at de dobles.
For å si det sånn - jeg har mer enn nok med dem jeg har:)
Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Blog to wspaniała sprawa.Można oglądać kwiaty, kóre już u nas przekwitły lub przekwitają, a Was są teraz w pełnym rozkwicie. Gdzie indziej znowu już nie ma śladu po kwiatach, które u nas jeszcze kwitną. Pozdrawiam

  SvarSlett
 2. Nydelige epleblomster og flotte hagebilder! Jeg klikket to ganger på vepsebildet - da ble det mer tydelig. Jeg luker heller ikke bort alliumavleggerne så nå er tuene blitt ganske store, men til neste år tror jeg at jeg skal flytte noen avleggere slik at jeg får de litt flere plasser.
  Det ble forresten ikke noen hageøkt på meg i formiddag - regnet har bøttet ned, men egentlig var det bra med regn nå for det var blitt veldig tørt i hagen.
  Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 3. Vilken fin trädgård du har! Løvetann, är det maskros på svenska? Jag gör i alla fall precis så som du beskriver med mina maskrosor - plockar bort blommor och knoppar men struntar i att bända upp rotsnuttar, de kommer ändå tillbaka.
  Ha det gott!/Laila

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage