Utvidet bed...Idag har dette bedet blitt noe utvidet.
Hadde 2 buksbom som så litt tufsete ut etter 1 år i potte etter et redningsforsøk fra en annen krukke...
Litt av en historie med andre ord...


...men først et bilde av en forglemegei i samme bedet...


...og her er bedet fiks ferdig, sånn per idag i alle fall. Det står igjen ett par stubber etter at vi måtte kutte noen forvokste og stygge busker/trær i forfjor. Jeg erkjenner at jeg trenger flere bunndekkere i de fleste av hagens bed. Hadde vært deilig å slappe av litt for luking.

Må bare sikre meg mange bilder av ferskentreet i blomst...


Her trengs det også mer bunndekkere, men jeg er litt usikker på om bedet kanskje bør bli litt dypere først.
Fortsatt er det ikke full sprut i dette bedet. Har liksom ikke helt funnet ut hva jeg skal ha i det og som blomstrer på det aller tidligste av våren. Rosene som sto i dette bedet har for det meste dødd i løpet av vinteren, så jeg må finne på noe her i sommer, kanskje hvite pyntekorg, de synes jeg er så flotte.

Årets første tulipan i blomst i denne hagen.

Den profesjonelle fotografen sørger alltid for et fotavtrykk :)


Tulipan og sjøpælær!!
Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Så fint det utvidet bedet ble!
  Jeg har så smått begynt å planlegge staudebed i den nye hagen:) Deilig tid....
  Ha en fin fredag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Jeg blir så imponert når jeg ser bed med fine linjer men uten kantestein. Har planer om å teste det ut selv, må bare vurdere litt vedr det praktiske. Der det er fint funker det jo, så da kan vel jeg også få til det... :-)

  Fine vårbilder, ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Å lage/utvide bed er alltid hyggelig. I alle fall når det skal plantes =) Og det blir helt sikkert flott når det vokser til!
  Bunndekkere er greit å ha, for ellers må du jo luke annenhver dag nesten! Men jeg kan ikke hjelpe deg med forslag dessverre!
  Jeg liker forresten veldig godt bedet ved det hvite gjerdet! Slyngende former er penere enn stramme linjer på bed!
  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Tips til hvordan du lager mosekuler

Sitteplass med tak over - her kan høsten bare komme

Fyll vasen med sensommerens blomster

Den store bog om små haver - vinn boken