Er det mulig... fra lys rosa til oransje på 3 år!!

Da jeg kjøpte denne på Krukkegården i Ås for 3 år siden var den lys rosa, akkurat slik som jeg ønsket meg.
I fjor skrev jeg om den på bloggen Gjøkunge i fosterhjem?
Da var det bare ett par stykker som var blitt oransje.
I år er hele planten på vei til å bli oransje. Og slik skulle den være.
Jeg ser den er vakker, men den passer bare ikke inn i bedet.
Dersom du har lyst på den og dessuten bor i nærheten av Fredrikstad, kan du komme og hente den hos meg:)
Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Det samme har jeg opplevet med min...
  Kjøpte den når den blomstret vakker coral...

  SvarSlett
 2. De lever sitt eget liv, og gjør akkurat som de selv vil. Som å bytte farge. Mine gjør det også, men jeg hadde flere farger i utgangspunktet, og de har trikset og mikset med hverandre, og laget nye vakre farger. Nye farger i år fra orientvalmuene mine er helt hvit, og fersken farge. Ved side av det har jeg orange, mørk og lys rosa og rød. kanskjecdu kunne kjøpe ellercfå frø fra en med encannen farge, og sette den ved siden av den orange? Så blir det nok mange fine farger etterhvert.

  SvarSlett
 3. Her er det nok biene som har kludret det til.. de legger igjen spor fra andre blomster og "krysser blomstene. Så - plutselig en annen farge:o) Det er nok noen i nabolaget som har røde/orange valmuer, he,he.Så har biene vært både der og hos deg. Ja, ja..sånn kan det være med blomster og bier:o)
  Men Valmuene var da flotte likevel!

  Ha en fin kveld!
  Heleneklem

  SvarSlett
 4. Om det år en perenn sort förstår jag inte hur den kan ändra färg men om den frösår sig varje år är det nog som Helene säger! Jag förstår att du vill bli av med den, orange är verkligen en svår färg om man har blått, vitt eller rosa som huvudfärg. Hos mig får orange och gult bara finnas bland blomstren i köksträdgården.
  Ha det gott!/Laila

  SvarSlett
 5. Ja, naturen gir oss noen overraskelser iblant. Men den er da flott, håper den finner en eier der den passer inn.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Hvaler Gjestehage – inspirerer deg til lagspill med naturen

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til hva du kan gjøre i hagen på høsten

Tips til hjemmelaget gåbortgave - svibler!