Adgang - inngang - en port gjør susen!Når man anlegger en hage vil enkelte starte med beplantning fra huset og utover mot tomtegrensene.
Jeg heller nok til det som de fleste såkalte eksperter nok vil anbefale - å starte med innrammingen av tomten.
Da har jeg tatt stilling til om jeg vil bruke gjerde eller hekk i tomtegrensene.
Jeg har kanskje også tenkt litt igjennom hva slags beplantning jeg vil starte med og hva som vil passe til huset.
Uansett hvor du ønsker å starte når du skal beplante tomten din til en hage, vil nok mange ønske å ha en port som ønsker velkommen inn.Da kan det være en idé å ha en port som passer til resten av innrammingen - det være seg hekk eller gjerde av noe slag.
Porten bør også passe til huset.
Det finnes så utrolig mye å velge mellom - så lykke til med valget ditt, hva du enn måtte lande på.
Jeg for min del aner ikke hva som er rundt det huset vi skal flytte til denne våren/sommeren - for kjøp av bolig er ennå ikke avklart, det er nemlig ikke så mye å velge mellom av boliger på denne årstiden.
Vi må nok i alle fall forbi vinterferien før boligmarkedet tar seg opp her i Fredrikstad og vi kanskje klarer å finne et sted med en liten hage med muligheter til å utvikle.Det eneste jeg er helt sikker på, er hva slags port det er inn til vår nåværende bolig/hage!!

Kommentarer

 1. Mange fine porter..vi har 3 stk..og den ene står for tur til å byttes ut..))

  spennede med huskjøpt..er jo ikke noe man bør forhaste seg med.))

  tvi tvi..tittet faktisk på boliger på finn.no i ditt området i forrige uke jeg..)) for meg var det jo litt av hvert å titte på, men jeg er jo ikke lokalkjent..og da blir det noe helt annet..))

  klem

  SvarSlett
 2. Jeg har fulgt med en stund jeg kan du si, så jeg er totalt oppdatert :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage