Jeg trenger litt hjelp til bloggen jeg altså - noen som kan...?

Her kommer mine utfordringer med bloggen:
  • Øverst på siden - der hvor pålogging o.l. står. Den kommer ikke opp når jeg går inn på bloggen. Jeg må trykke på innstillinger for kompatibilitetsvisning. Sånn var det aldri før.
  • Jeg bruker picasa til bildene som presenteres på bloggen. Jeg skulle så gjerne overføre dem direkte fra Picasa til bloggen for da har jeg større muligheter, bl.a. med tekst i bildene. Men når jeg gjør det, så får jeg dem opp på bloggen, men utenforstående får bare en x i en rute, de får altså ikke opp bildene der. Så jeg har måttet gå via innlegget som jeg skriver og lastet opp bilder der. Ikke helt det samme altså og mye mer tungvint.
Noen som har peil og kan hjelpe meg?? Da blir jeg glad altså.
Du kan gjerne sende en epost altså: metgry@online.no


Jeg har ansvaret for et lite bed på utsiden av Røde Mølle.
Der var det en jobb som måtte gjøres forrige uke...


...og etter en times jobb, var bedet som jeg ønsket det skal være.
Det ble beplantet for 3 år siden......og disse bunndekkrosene har virkelig svart til mine forventninger av en slik rose - ja langt i overkant faktisk:)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage

Tips til bunndekkere i hagen