Det er mulig – selv i november…


…for se hva jeg har fått gjort i løpet av dagen idag. Jeg er hageglad og ikke hagegal (tror jeg da) og må bare innrømme at jeg heller vil luke for å få et godt resultat i hagen enn å stryke tøy, for eksempel. Og når været bare er helt toppers, så kler jeg meg i hageklær og går til verket. Og vet du, dette gjør jeg i stedet for å gå en tur, her får jeg brukt mange rare muskler tilogmed :)

Det er bare å ta på seg knebeskyttere, finne frem egnet redskap (for det har man da, hehe) og legge seg flat, bokstavelig talt.

IMG_8026 

Tre trillebårlass ble det av dagens dont…

…og en kaffekopp i solen, oj, oj, oj for en herlig dag!!!

IMG_8033 

Jeg er rett og slett stolt av min egen innsats idag, og det er jo altfor galt at så flotte stein skal ligge skjult under masse ugress. For den som legger belegningsstein av ymse slag og tror at det er for å få det vedlikeholdsfritt, tar nok feil. Det er en jobb å gjøre hvert år for at det skal holde seg fint. Her hos oss er det nok ikke gjort på mange år, så det blir litt ekstra jobb for å få det som du ser på bildet. Det aner meg dog at jeg kun har tatt toppen av isfjellet. Røtter er ikke alltid så enkelt å få løsnet, så det forundrer meg ikke om det blomstrer helt villt her til våren. Men nå har jeg i alle fall startet lukingen.
Ha en god dag!!

Kommentarer

 1. Så flink du er, men hagen har æ tatt pause fra nu, frister ikke med hagearbeid i november :)

  Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 2. Ja..det må jeg si...såååå flink!..men det er jo fantastisk vær om dagen...så en føler jo ikke det er vinter ennå:)
  Godt å ha gjort det..så slipper du til våren:))

  SvarSlett
 3. Du er jammen flink til å benytte det milde været! Her hos meg så er jeg litt ferdig med hagen for i år.

  Ønsker deg en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 4. Wow så flott det ble!
  Jeg ser det er meldt mild i helgen her, så jeg tar litt innspirasjon fra deg og følger ditt gode eksempel!

  SvarSlett
 5. Å kle seg i hageklær og gå til verket, er toppen. Å luke er mye bedre enn veldig mye annet! Nydelig resultat du har fått. Kanskje kan vi luke i desember også. Ha det godt! Hilsen Anne

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Hvaler Gjestehage – inspirerer deg til lagspill med naturen

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til hva du kan gjøre i hagen på høsten

Tips til hjemmelaget gåbortgave - svibler!