Hageplanlegging i godstolen i år igjen - dog i en "ny" hage!!

Og jeg aner ikke hvordan jeg skal begynne med det feltet jeg ønsker å utvikle.
Det er saktens mye å ta seg til kun ved å vedlikeholde samt å renske opp i ugress mellom all den fine belegningssteinen, men jeg har noen tanker om at jeg ønsker å gjøre utearealet litt mer skjermet for innsyn, ja, sånn koselig skjerming altså.
Jeg tåler at folk ser inn i hagen, men det er også veldig hyggelig når man kan beplante slik at både vi på innsiden og "de der ute" kan nye det de ser... hvis du forstår...?!
For man blir jo aldri ferdig med en hage - i alle fall ikke sånne hagere som oss!!
Posted by Picasa

Kommentarer

  1. Da deler vi planer for våren:-) Hos oss er det dessverre også altfor åpent og jeg prøver å vri hjernen min med løsninger til hvordan skape mer skjerming mot innsyn... Hageplanlegging er gøy og jeg er spent på å høre hvilke løsninger du finner! Foresten en kjempefin stol (eller sofa?) du har, falt helt for de fine beina på den! Ha en god dag videre:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye praktiske Growcamp drivhus er på plass i hyttehagen

På herlig hagevandring hos et vennepar i Fredrikstad

1000 åpne hager og kunstutstilling, velkommen til Furulunden

Et tips til egendyrket salat

Det andre rektangulære bedet - før - underveis - etter