Hageplanlegging i godstolen i år igjen - dog i en "ny" hage!!

Og jeg aner ikke hvordan jeg skal begynne med det feltet jeg ønsker å utvikle.
Det er saktens mye å ta seg til kun ved å vedlikeholde samt å renske opp i ugress mellom all den fine belegningssteinen, men jeg har noen tanker om at jeg ønsker å gjøre utearealet litt mer skjermet for innsyn, ja, sånn koselig skjerming altså.
Jeg tåler at folk ser inn i hagen, men det er også veldig hyggelig når man kan beplante slik at både vi på innsiden og "de der ute" kan nye det de ser... hvis du forstår...?!
For man blir jo aldri ferdig med en hage - i alle fall ikke sånne hagere som oss!!
Posted by Picasa

Kommentarer

  1. Da deler vi planer for våren:-) Hos oss er det dessverre også altfor åpent og jeg prøver å vri hjernen min med løsninger til hvordan skape mer skjerming mot innsyn... Hageplanlegging er gøy og jeg er spent på å høre hvilke løsninger du finner! Foresten en kjempefin stol (eller sofa?) du har, falt helt for de fine beina på den! Ha en god dag videre:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Minst 100 planter som rådyrene ikke foretrekker

Har du Allium i hagen din? Bruk gjerne frø til formering

Myske - Galium odoratum – bunndekker og til å spise opp

Nyt duften, plukk inn lavendel og lag årets lavendelsukker