...og for dem som vil vite noe om nytten av kaffegrut i komposten......så har jeg et fortreffelig blogginnlegg om det. Ellers kan du se mitt innlegg om varm kompostering HER

 

Fru friis har nemlig hentet veldig interessant informasjon om emnet HER

Bruk helgen til å planlegge din kompostsatsning dette året. Det er gull verdt :)

Masse gode weekendønsker fra Mette

Kommentarer

 1. Hej Mette. Hvor sødt af dig at linke til min blog... :o) Jeg har i forvejen din blog på min blogliste, men ved ikke lige i hvilken sammenhæng jeg skal linke til dit forrige indlæg, altså før jeg igen skriver om kompost.
  Men dejligt at vide at der er andre kompostnørder derude, og jeg vender tilbage så snart du har nyt at berette... ;o)

  SvarSlett
 2. Supert innlegg. No har eg lest alt du har linka til.Dette var midt i blinken for meg. Denne veka har eg faktisk ordna meg med varmkompostbinge....den står klar til henting. Så om ikkje lenge skal eg starte opp. Takk for fin informasjon:))
  Kaffigrut har eg alltid hatt i kaldkomposten eller rett i bedet.
  God helg til deg, frå MarJE.

  SvarSlett
 3. Haha, Tusen takk for herlig link! Jeg har nettopp akkurat gjort det samme som Fru Friis, og blir nok sett på som en smule spesiell på arbeidsplassen, som blir overlykkelig av å få en pose kaffegrut. :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage