Gratis pallekarmer til grønnsaker!!


IMG_9024

Det er aldri snakk om dårlig vær vet du…
 
IMG_9021
 
…og når man brått får tak i gratis pallekarmer og komposten er klar…
 
IMG_9023
 
…for ikke å snakke om den flotte jorda som ligger klar i skråningen på motsatt side (haugen som ble lempet der i fjor for at en gravemaskin skulle ha noe å kjøre ned på) er det bare å sette i gang uansett vær…
 
IMG_9027
 
…og været sist lørdag var ikke veldig solrikt, derimot regnfullt og med storm i kastene, slik føltes det i hvertfall…
 
IMG_9028
 
…men når fruen har bestemt seg for at i år blir det dyrking av grønnsaker mellom hytta og annekset, ja da er det vel bare å sette i gang da…
 
IMG_9031
 
…og med oppkvernet kvist (og det har vi mye av etter høstens felling av 6 trær) i bunnen og blanding av kompost og jord samt litt kukompost i selve plantingshullene…
 
IMG_9034
 
…tror jeg at det skal bli mulig å hente inn bønner, sukkererter, gulrøtter, salat og noen urtesorter i løpet av sommeren.
Og pallekarmene skal beises svarte. Jeg har også fått 2 slitne smijernsposrter av en nabo idag og de skal pusses og males svarte de også, sukkerertene må nemlig ha noe å klatre i. Jeg tror dette kan bli bra, jeg synes i alle fall veldig godt om prosjektet selv.

Kommentarer

 1. Så heldig du har vært og fått gratis pallekarmer, ser jo helt nye ut jo:-) Og smijernstport til sukkerertene hørtes skikkeig fint ut, hos meg er det bare litt hønsenetting mellom to stokker.. Jeg har også pallekarmer i min kjøkkenhage og er veldig fornøyd med det. God arbeidslyst framover:-)

  SvarSlett
 2. Pallekarmer er supre å dyrke grönnsaker i. Jeg gjör på samme måten som du med kvernet kvist i bunnen og så en blanding av kompost, jord og kugjödsel. Så er det bare å plante og glede seg til höstingen:-) Lykke til med grönnsakene dine!
  Klem!

  SvarSlett
 3. Så flott prosjekt du holder på med! Pallekarmer er "super lurt" til formålet, sort farge blir rolig flott...og plantene blir fine kontraster! Lyke til med prosjektet! Hilsen Christin i Corneliasverden.wordpress.com.

  SvarSlett
 4. Ja der skal mere end lidt vand, til at stoppe en havegal ;o)

  SvarSlett
 5. Så heldig du har vært å få gratis pallekarmer. Har noen på låven som skal frem i lyset i år. Flere urter har jeg veldig lyst på. Dette blir flott og stilig med porter som klatrestativ til sukkererter. Vi får vel se etterhvert? Sola skinner så her blir det hagedag i dag. Gode dager ønskes deg. Klem Merethe

  SvarSlett
 6. Dette blir kjempeflott!...masse gode grønnsaker du vil kunne høste fra disse:)
  Det ser så flott ut i den nye Furulunden:))
  Ønsker deg en fin ny uke:))

  SvarSlett
 7. Dette må jo bli kjempefint!
  Ha en fin ettermiddag og kveld!

  SvarSlett
 8. By enabling you to employ unequal weights on possibly close,
  the SelectTech technique raises your training session and instruction selections.


  Review my website - Personal Site

  SvarSlett
 9. Hvor får man tak i pallekarmer?

  SvarSlett
 10. Jeg kjøper brukte pallekarmer hos Glomma Pall for kr. 55,- pluss mva.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Tips til hvordan du lager mosekuler

Sitteplass med tak over - her kan høsten bare komme

Fyll vasen med sensommerens blomster

Den store bog om små haver - vinn boken