Uventet dukker de opp… 
Myosotis som dukket opp blant svartsurbærhekken.  Vakre og unnselige som de er, lysblå og rosa med gul midte. Tror jeg vil la dem stå og frø seg. Kan tenke meg flere av dem til neste år. Vil ha dem under en busk, men får vente med å flytte dem, for jeg har tenk å beskjære busken kraftig tilbake. Det er så mye vissent og gammelt på den (busken altså) at den kan saktens trenge en rusk i luggen.
Jeg vet ikke helt hva som skjer når jeg lager album, opplegget er i endring. Hvorfor jeg får  "vis lysbildefremvisning" og "last ned alle" vet jeg simpelthen ikke. Men en vakker dag går det vel opp et lys... får jeg håpe!!

Kommentarer

 1. De er noen av de søteste blomstene jeg vet om :) Så mange fine blomster bilder du viser på bloggen din :) La meg som følger og kommer tilbake!

  Klem Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig! Du er velkommen!!

   Slett
 2. Elsker forglemmegei men ikke like mye som de rabarbragreiene...hihi

  Takk for supert rabarbratips; sjal ! Det er jo bare genialt da, takk for morsomt tips ;)))

  SvarSlett
 3. Ja, de er noe av det søteste som jeg vet om også. Jeg lar den frøså seg akkurat der den vil. Jeg t.o.m. sprer frøene rundt omkring. Var i England for to uker siden og der blomstra de overalt i de hagene vi besøkte. Skulle de komme opp et "galt" sted, er de lette å luke. God forsommer til deg! Anne

  SvarSlett
 4. Forglemmeigei er barndommens vårblomst. Så yndig!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Meld deg inn i epostklubben min for tips og ferske innlegg!
Du ser påmeldingsskjema til venstre i bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye praktiske Growcamp drivhus er på plass i hyttehagen

På herlig hagevandring hos et vennepar i Fredrikstad

Et tips til egendyrket salat

Tips til humlevennlige planter for hagen din

Å rive og bygge hytteveranda blir det mye kos av