Hagelykken er en Half Moon Lawn Edger – klar for nytt bed

Half moon Kantskjærer

Vidunderet; Kantskjærer fra Burgon and Ball og den er til og med kåret til best i test i engelske Amateur Gardening magazine mai 2010.


Hva brukes kantskjæreren til

Jeg har uttallige ganger slitt meg gjennom gress for å grave opp til nytt bed. Det er ganske hardt arbeid for en sliten kropp skal jeg si deg.

Planelggingen av nytt bed i plenen har foregått over tid, og når jeg nå skulle igangsette gravingen bestemte jeg meg for å investere i en kantskjærer, nemlig en Half Moon Lawn Edger.


Jeg har en forkjærlighet for redskaper i tre og stål -  (gode barndomsminner det).
Jeg hadde jo sett slike på nettet, så da var det bare å sjekke det ut.

HageLykke!! Og som du kanskje ser har jeg stukket opp bedet med grill-/trepinner for å få et inntrykk av hvordan bedet vil se ut.


Og jeg kan glede deg med å fortelle at kantskjæreren har utgjort en stor forskjell for graveren idag.
Jeg har kantet opp biter og løftet det ut med spaden. Og jeg tar vare på gresset fordi jeg vet om et sted i plenen det vil bli bruk for det senere i høst.

Hilsen fra Mette som sikkert er litt hagesprø, men hva hagelykke er, ja det er vel individuelt?!

Kommentarer

 1. Dette var et fint redskap, ser både pent og nyttig ut! Jeg for min del har helt gitt opp stikkanter ved bedene mine for plenen er så full av kløver, smørblomst og annet ugress at det kryper så lett inn i blomsterbedene. Enig at å grave opp plen er en tung jobb, på slutten av uka skal jeg dele min løsning på problemet... Ha en fin kveld og god ny uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Spennende å se din løsning da:) Smørblomster og kløver er krevende med sine lange utløpere, urgh!! Men vi er jo vant til ukrutt vi hagere da!

   Slett
 2. Vilket smart redskap du har skaffat dig! Jag håller med dig, det är lika bra att köpa något rejält som klarar av det hårda arbetet. Vad kul med ditt inlägg på facebook! Faktiskt första gången jag kikar in där! Ha det så gott!/ Kram Titti

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du oppdaget facebooksiden min også da!! Der er det jo innlegg fra andre hagere også :)

   Slett
 3. Lyxigt och roligt att ha fina redskap. Man blir ju glad varje gång man tar fram dom. Visst är trädgårdsnördar mästare på att lura sig själv? :-)

  SvarSlett
 4. Jeg har brukt en rett spade til nå, men kanskje må jeg skaffe meg en slik.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sammenlignbart. Kantskjærer er mye bedre!!

   Slett
 5. jøsses, så genilat da!!! og ikke bråker den sikkert heller slik disse kantklipperne rundt om gjør på solskinnsdager...hihi

  SvarSlett
  Svar
  1. Men det er litt forskjell på kantklipper og kantskjærer altså!! :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Når interiør og hage samsvarer - hjemme hos Jeanette

Tips til bruk av bedkanter på uteplassen rundt furua

Tips til bunndekkere i hagen

Jeanette klarer seg utmerket med å ha terrasse som hage