Kan noen hjelpe meg med et bloggproblem?

IMG_9150
På min bloggside vises alle de bloggene jeg følger, men når jeg går inn på de respektive bloggene, står jeg ikke som følger.
Jeg aner ikke hva som har skjedd, men er det noen som vet om en “knapp man bare kan trykke på” eller må jeg gå inn til hver og en blogg for å melde meg på igjen?
Kan det ha skjedd noe når igoogle gikk over til +google?

Kommentarer

 1. Har opplevd det samme på et par bloggvenner, måtte bare legge mæ til som følger igjen, vet ikke koffer det blei slik ?
  Kansje noen andre vet.

  Lisbeth :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hadde vært kjekt om jeg slapp og legge meg til på nytt hos alle. Det er jo en del kan du si :)

   Slett
 2. Tyvärr inget jag har upplevt. Dock kommer inte mina inlägg upp i blogglistan så ingen kan se att man har uppdaterat. Hoppas det löser sig.

  Kram Anna

  SvarSlett
 3. Når du er på "lese listen" (https://www.blogger.com/home), er den tom? Om den ikke er det, så gå inn på instillinger (tannhjulet til høyre). Sjekk der om du er listet som offentlig eller privat. Er du listet som privat vises det ikke på bloggene du følger.

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Hei! :) Det kan jo ha skjedd en teknisk feil, men det er ingen automatisk kobling mellom din bloggliste på bloggen, og de andre sine blogglister på deres blogger. Begge må legge inn nye blogger/urler manuelt. Så om du klikker på "Følg denne bloggen" kommer ikke din blogg opp på den andres liste. Hm, kanskje jeg misforstod deg nå. Jeg har ihvertfall lagt til Furulunden på min bloggroll for jeg vil gjerne følge med på hva du skriver om. Og jeg følger vel oftere med påegen blogg enn på Blogger leseliste.
  PS: Solhattbildet i headingen din er så utrolig fint!

  SvarSlett
 6. Så kjedelig med teknisk trøbbel! Jeg har ingen gode tips, for det tekniske er jeg rett og slett ikke så god på!!! Håper du får gode svar. Fin dag til deg=) Vibeke

  SvarSlett
 7. Alt har ordnet seg - og ja Bille du har nok misforstått litt. Var nok bare noe teknisk kludder... :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Tips til stell av Agapanthus, Afrikas blå lilje

Fyll vasen med sensommerens blomster

Lev landlig og fruktbart i en hage i Vaterland ved Gamlebyen

Tips til hvordan du lager mosekuler

Den store bog om små haver - vinn boken