Pallekarm – innhøsting i hyttehagen!!


Jeg er sannelig godt fornøyd med pallekarmhagen på hytta!!
Se hva jeg fanget forleden dag…


… rabarbraen har jeg forsynt meg av 3 ganger i løpet av sommeren, mest brukt i smuldrepai – se oppskriften ved å trykke lenken.
Salaten og gulrøttene er dyrket frem av økologiske frø…


…likeså aspargesbønnene. De blir for det meste spist av meg. De kokes i 4-5 minutter og smaker helt fortreffelig med meierismør og hjemmelaget urtesalt på.  
Luftløken er kjøpt i det lokale hagelaget i Onsøy i fjor. Den har spredd seg og blitt skikkelig fin. Jeg kutter den opp og fryser den, ypperlig å bruke som løk i mange retter… og de småsmå løkene på toppen kan du se ved å trykke her.


Tomatplantene er av frø fra fjorårets sherrytomater og blir for det meste fortært av mannen i huset. 
Gressløken kutter jeg og fryser. Godt å ha utover vinteren.
Formiddagen idag har jeg kost meg i Gamlebyen, matfold i Østfold, litteratur i grenseland og marked, artig å titte litt og noe av det kan du se på instagram på høyre side i denne bloggen.
Ha en finfin helg!!
Mette

Kommentarer

  1. Ingen ting er bedre enn å høste fra egen hage=) Nyt=) Vibeke

    SvarSlett
  2. Vad det ser gott och fräscht ut!

    SvarSlett
  3. Så mye godt! Supert :) Virkelig fin avling.

    SvarSlett
  4. All grunn til å være fornøyd med fangsten. Krispe og selvdyrkede gulrøtter - finnes det noe bedre!

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi føler oss privilegert. Selv om det ikke er de store mengdene :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Du vet vel at du kan melde deg inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til venstre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Populære innlegg fra denne bloggen

Lag noen mosekuler til juledekorasjonene

Borddekking med dyprøde blomster og kongler til jul, fra a-å

Borddekking med hvite blomster til jul

Borddekking med markduk, supert å bruke til fødselsdagsfest

Adventslys - du kan gjøre det veldig enkelt